süpersin tatlım ya dün siteye giremedim bugün başlayalım o zamanSlm canım bn yarın geri donuyorum cokcok ıyıyım bugun yarın haberleselım artık
Merhaba canım. Ben şahsen yarim saatte en fazla 232 calori yapabiliyorum o da cok ugrastiriyor en fazla 5 e kadar cikiyorum zaten digerlerini daha denemedim.beni hatırlamışsınızdır konunun başından.2o dakikadan fazla yapamıyordum.Şimdi çok rahat 40-45 dk yapabiliyorum müzik eşliğinde.ama 45 dk da 125 kalori yakıyorum .bazıları yarım saatte 300 kalori yakıyoruz diyorlar.Siz 30 dk.da kaç kalori yakıyorsunuz??
evet spor ayakkabı ile yapmak gerekiyor cnm.diğer türlü ağrı yapıyor bileklerdeKizlar bir de bir şey soracagim.eliptik bisiklete spor ayakkabisiyla mi biniyorsnz ben ayakkabıyla yapmiyorum ayak bileklerimde agri oldu ve on gundur de gecmiyor
benim eliptikte seviye yeri yok + - var.en son derecede şu an.seninki manyetik mi kayışlı mı peki ?Ama 40 45 dk icin 125 kalori bana az gibi geldi dusuk seviyede yavas ceviriyorsundur tahminimce ya da hesaplamada hata da olabilir.
benimki manyetik canım 8 seviyeden oluşuyor kademe kademe gidiyorumbenim eliptikte seviye yeri yok + - var.en son derecede şu an.seninki manyetik mi kayışlı mı peki ?
hımm acaba manyetik ile kayışlı arasında kalori farkı mı oluyorbenimki manyetik canım 8 seviyeden oluşuyor kademe kademe gidiyorum
aldığımız dönem maddi durum manyetiğe yetmedi.Şimdi de böyle hafiften pişman olduk .Ama boş oturmaktansa 120-150 kalori gidiyor her günbenimki manyetik canım 8 seviyeden oluşuyor kademe kademe gidiyorum
kalori farkı değil de zorluk derece ayarları farklıdır bence tatlım cunku mesela 8.seviyede acayip zor oluyor ben yapamıyorum şahsen ama tabi kişiye göre de değişirhımm acaba manyetik ile kayışlı arasında kalori farkı mı oluyorbenimki de en sonda duruyor işte ayarı.
merhaba canımKızlar merhaba;
bende eliptik bisiklet almak istiyorum ya da bir spor merkezine gideceğim, şu anda zumba dansıyla zayıflamaya başladım ancak sol dizimde ağrı oldu sanırım kendimi fazla zorladım. Eliptik bisiklette zorluyor mu dizleri eğer zorluyorsa çapraz bağlarım gidebilir çünkü şu an bile çok ağrıyor
10 gün farkı görmek için çok erken cnm.ben 1.5 aydır düzenli olarak yapıyorum.bende kilo kaybından çok fiziksel olarak düzelme oldu.yani 2-3 kilo vermedim ama popom sıkılaştı hafif selülit vardı onlar yok oldu.beklemen ve düzenli çalışman gerek :)kızlar ben yaklasık 10 gündür eliptik çalışıyorum en az 30 en fazla da 60 dakıka şeklinde ama kilo veremedim şimdiye kadar bu aralar çok hayal kırıklığı yaşıyorum pek yapasım da gelmiyor artık.sizce neden olabilir?veya sizde de böyle bir durum oldu mu yani 1 ay gibi bir süre beklemem mi gerekiyor farkı görmek için??6-7 kg fazlalığım var ve ben veremiyorum ya biri bana yardım etsin nolurrrr
ahh canım ah cok pis bir huyum var işte hemen olsun istiyorum10 gün farkı görmek için çok erken cnm.ben 1.5 aydır düzenli olarak yapıyorum.bende kilo kaybından çok fiziksel olarak düzelme oldu.yani 2-3 kilo vermedim ama popom sıkılaştı hafif selülit vardı onlar yok oldu.beklemen ve düzenli çalışman gerek :)
Tatlim supersin ya ben de yaklasik iki haftadir yapiyorum o zaman bundan sonra hepbirlikte yapalim bu isi kurtulalim su kilolardankızlar selamlar
ben de 1-2 haftadır eliptiğe dadandım. 2 günde 1 yapmaya çalışıyorum hergün vücut alışmasın diye. 70-80dk falan yapıyorum. 88le doğuma gitmiştim şu an 71im. en az 10 kilo daha vermek istiyorum. boyum 175. eliptiği kullandığımdan sanırım pek bi yağ kalmadı gibi. yine de hedef 10kg. hadi gelin beraber düzenli bir şekilde yapalım. elimizdeki aletin hakkını verip yaza incecik olalım