Eliptik Bisiklet'le Zayıflıyoruz Haydi Çıtır olalım ;)

Slm kızlar bugun 30 dkk eliptik ve 30 dkka kalca iç bacak çalıştım huhuuu geri döndüm

beni hatırlamışsınızdır konunun başından.2o dakikadan fazla yapamıyordum.Şimdi çok rahat 40-45 dk yapabiliyorum müzik eşliğinde.ama 45 dk da 125 kalori yakıyorum .bazıları yarım saatte 300 kalori yakıyoruz diyorlar.Siz 30 dk.da kaç kalori yakıyorsunuz??

Merhaba canım. Ben şahsen yarim saatte en fazla 232 calori yapabiliyorum o da cok ugrastiriyor en fazla 5 e kadar cikiyorum zaten digerlerini daha denemedim.

Ama 40 45 dk icin 125 kalori bana az gibi geldi dusuk seviyede yavas ceviriyorsundur tahminimce ya da hesaplamada hata da olabilir.

Kizlar bir de bir şey soracagim.eliptik bisiklete spor ayakkabisiyla mi biniyorsnz ben ayakkabıyla yapmiyorum ayak bileklerimde agri oldu ve on gundur de gecmiyor

Kizlar bir de bir şey soracagim.eliptik bisiklete spor ayakkabisiyla mi biniyorsnz ben ayakkabıyla yapmiyorum ayak bileklerimde agri oldu ve on gundur de gecmiyor
evet spor ayakkabı ile yapmak gerekiyor cnm.diğer türlü ağrı yapıyor bileklerde

hımm acaba manyetik ile kayışlı arasında kalori farkı mı oluyor benimki de en sonda duruyor işte ayarı.
kalori farkı değil de zorluk derece ayarları farklıdır bence tatlım cunku mesela 8.seviyede acayip zor oluyor ben yapamıyorum şahsen ama tabi kişiye göre de değişir

Kızlar merhaba;

bende eliptik bisiklet almak istiyorum ya da bir spor merkezine gideceğim, şu anda zumba dansıyla zayıflamaya başladım ancak sol dizimde ağrı oldu sanırım kendimi fazla zorladım. Eliptik bisiklette zorluyor mu dizleri eğer zorluyorsa çapraz bağlarım gidebilir çünkü şu an bile çok ağrıyor

merhaba canım eliptik bisiklette ayagın yerden kesilmediği için baskı yapmıyor dizlerinde sorun olacağını zannetmem.şahsen ilk aldığım gün birden yüklenmeme ragmen hiç bir ağrı sızı yaşamadım ama kesinlikle spor ayakkabısıyla yapman gerekiyor yoksa ayak bileklerin ağrı oluşabilir

kızlar ben yaklasık 10 gündür eliptik çalışıyorum en az 30 en fazla da 60 dakıka şeklinde ama kilo veremedim şimdiye kadar bu aralar çok hayal kırıklığı yaşıyorum pek yapasım da gelmiyor artık.sizce neden olabilir?veya sizde de böyle bir durum oldu mu yani 1 ay gibi bir süre beklemem mi gerekiyor farkı görmek için??6-7 kg fazlalığım var ve ben veremiyorum ya biri bana yardım etsin nolurrrr

10 gün farkı görmek için çok erken cnm.ben 1.5 aydır düzenli olarak yapıyorum.bende kilo kaybından çok fiziksel olarak düzelme oldu.yani 2-3 kilo vermedim ama popom sıkılaştı hafif selülit vardı onlar yok oldu.beklemen ve düzenli çalışman gerek :)

ahh canım ah cok pis bir huyum var işte hemen olsun istiyorum ama dediğin gibi en azından bir ay deniycem umarım ben de senin gibi sıkılaşırım

kızlar selamlar
ben de 1-2 haftadır eliptiğe dadandım. 2 günde 1 yapmaya çalışıyorum hergün vücut alışmasın diye. 70-80dk falan yapıyorum. 88le doğuma gitmiştim şu an 71im. en az 10 kilo daha vermek istiyorum. boyum 175. eliptiği kullandığımdan sanırım pek bi yağ kalmadı gibi. yine de hedef 10kg. hadi gelin beraber düzenli bir şekilde yapalım. elimizdeki aletin hakkını verip yaza incecik olalım

Tatlim supersin ya ben de yaklasik iki haftadir yapiyorum o zaman bundan sonra hepbirlikte yapalim bu isi kurtulalim su kilolardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…