Geçmiş olsun canım danslada super kılo verılır valla ıyı yapıyosunDün 25 dk yapabildim ve üzerine mezdeke yaptim 20 dk :) biraz geç bildiriyorum canım kusura bakma. Diş diye gittim farklı hastalıklarım çıkti.Üzülmeden yola devam spor beni toparlayacaktir :)))
Geçmiş olsun canım danslada super kılo verılır valla ıyı yapıyosun
Slm kızlar 55 dakika bisikletimi tamamladım bugun tartıldım 63.800 üm bel 70 Göbek 80 basen 99 sag basen sol basenim aynı 59 60 biraz iç bacak calısmam gerek.yediklerini cok dıkkatetmememe ragmen 21 gunde 2.400 kılo vermişim kızlar sizde durum nedir
Kızlar kusura bakmayın giremiyorum kaç gündür ve 2 veya 3 hafta daha yokum malesef
Hakkınızı helal edin siz devam edin bende giremedigim zamanlarda da yapmaya devam edicem inş.
Bazı ailevi sorunlardan dolayi giremicem biraz kendimi toparlamam lazım..
Teşekkür ederim canım. Bence biz birbirimizi haberdar etmeye devam edelim ne dersin? Böylece topiği de canlı tutmuş oluruz. Elyesa'da devam eder bizle en kısa zamanda inşallahHuhuuuuu supersın canım
Kızlar ben ölçülerimi aldım bugün. Bu kadar günde sadece 1.5 kilo kaybı yaşamam rağmen gözle görülür ve ölçtüğümde de bunu ispatlayan bir incelme var :) Az dikkat etmeme rağmenn :))
Bunlar eski ölçülerim: Kilo-54 Bel-70 Göbek-85 Kalça-92 Basen-90 Sağ Basen-58 Sol Basen-55
Bunlar da şimdiiiiiii: Kilo:52.5 Bel-65 Göbek-80 Kalça-91 Basen-90 Sağ Basen-55 Sol Basen 52
Alt vücudumla olan genetik problemimiz devam etse de üst vücudumu eski haline getirmeme çok az kaldığı için mutluyum :)
Biraz daha yememe dikkat etmeliyim :)
Aynen öyle yapalım martın 15 inde ölçülelim insalh incelmiş olurum bırazcık:)Ben haftaiçi yaptım, haftasonu evde değilim. Ama ptesiden itibaren bozmadan devam :) 2 hafta sonra tekrar ölçeriz vücudumuzu olmazsa :)