Eliptik Bisiklet'le Zayıflıyoruz Haydi Çıtır olalım ;)

Arkadaşlar ben dün yine 4o dakika spor yaptım, 2osi eliptik olmak üzere.
Yoğunluktan yazamadım, pc de de sorun var çok giremiyorum, deli ediyor beni.
En kısa zamanda sorunu çözeceğim.

Canım bildirimde gecikiyorum kusura bakma. Dün ve bugün 20'şer dakika yapabildim. Ve her zaman ki gibi dans :)

Slm kızlar 55 dakika bisikletimi tamamladım bugun tartıldım 63.800 üm bel 70 Göbek 80 basen 99 sag basen sol basenim aynı 59 60 biraz iç bacak calısmam gerek.yediklerini cok dıkkatetmememe ragmen 21 gunde 2.400 kılo vermişim kızlar sizde durum nedir

Kızlar ben bugün 30 dk bisiklet 30 dk mezdeke,dans ve egzersizlerimi yaptım.
Kendimce bir karar aldım. Tatlıya çok düşkün bir insan olarak 21 gün boyunca ağzıma tatlı sürmüycem. Şeker orucu diyelim :) 21 gün sonunda alışacağımı düşünüyorum. Umarım başarırım. Ne gelirse başıma ondan geliyor. düşman !

Canım gayet iyi gidiyorsun bence. Ben sağlık sorunları yaşadım, bazen dikkat edemedim. Ona rağmen göbek bölgemde özellikle incelme hissediyorum. Ama 15 günün sonuna kadar ölçmeyi ve tartılmayı düşünmüyorum, çünkü motivasyonum bozuluyor. Ritmini bozma. Ayda 3 kilo zaten ideal olanı diye düşünüyorum :)
Bak ben doğru düzgün kilo veremiyorum. Topu topu 5 kilo öncelikli amacım. O son kilolar kolay gitmiyor. Moralini yüksek tutup tam gaz devam etmelisin :)

Saol canım sende iyisin masalah hergün yapmaya calısıyoruz.bende bugun tartıldım cunku bugun 2 hafta oldu ve yeni bi 2 haftalık programa başlıyoruz elyasa hasta sanırım iyilesemedi hadi iyileşte canm bian önce devamedelim hepberaber.

Kızlar kusura bakmayın giremiyorum kaç gündür ve 2 veya 3 hafta daha yokum malesef
Hakkınızı helal edin siz devam edin bende giremedigim zamanlarda da yapmaya devam edicem inş.
Bazı ailevi sorunlardan dolayi giremicem biraz kendimi toparlamam lazım..

Canım her ne sıkıntın varsa Allah yardımcın olsun. Umarım tez zamanda rahata erersin. Sen bizi düşünme. Biz devam ediyoruz. Burada dönmeni bekliyoruz.

Kızlar ben ölçülerimi aldım bugün. Bu kadar günde sadece 1.5 kilo kaybı yaşamam rağmen gözle görülür ve ölçtüğümde de bunu ispatlayan bir incelme var :) Az dikkat etmeme rağmenn :))
Bunlar eski ölçülerim: Kilo-54 Bel-70 Göbek-85 Kalça-92 Basen-90 Sağ Basen-58 Sol Basen-55
Bunlar da şimdiiiiiii: Kilo:52.5 Bel-65 Göbek-80 Kalça-91 Basen-90 Sağ Basen-55 Sol Basen 52

Alt vücudumla olan genetik problemimiz devam etse de üst vücudumu eski haline getirmeme çok az kaldığı için mutluyum :)
Biraz daha yememe dikkat etmeliyim :)

Tmm canım ben bu hafta bı pazartesi yapabildim bide bugun yapıcam cok yogundu bu hafta bugun 1 saat yapcm ama

Ben haftaiçi yaptım, haftasonu evde değilim. Ama ptesiden itibaren bozmadan devam :) 2 hafta sonra tekrar ölçeriz vücudumuzu olmazsa :)

öncelikle tbrkler cnm. Bende eliptik almayı düşündüm ama kararsız kaldım etkilimi değilmi diye, benimde sıkıntı göbek ve aşağısı. ?

30 dk eliptik yapabildim 20 dk mekik iç bacak ve üst bacak calıstım canım bişey sorucam sen kaçıncı seviyede yapıyorsun ben bugun 6 dan 3 é indim en agırdan başladım cok yoruldum ama bide internetten bacak hareketlerine baktım onları yapıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…