Eliptik Bisiklet'le Zayıflıyoruz Haydi Çıtır olalım ;)

aynen yaa bıktım artık. bir an önce 36 beden olmak istiyorum ben yaa

bu sabah 45dk yapabildim, vaktim olursa devam edicem. yarın da seviye arttırmayı düşünüyorum

dur bak şimdi benim de yapasım geldi bi yarım saat de ben yapayım madem
yap yap hatta benim yerime de yap. minik kızım var benim. sabah uyandıktan sonra hiçbir şey yapamıyorum. uyanana kadar ne yaptıysam kar

yap yap hatta benim yerime de yap. minik kızım var benim. sabah uyandıktan sonra hiçbir şey yapamıyorum. uyanana kadar ne yaptıysam kar
Allah bağışlasın canımmm sabah 30 dakika + senin yerine de bi 10 dakkıka yaptım gerisi de akşama artık

Kızlar mrb altis mk750 Siparişimi verdim. Sanırım yarın elimde olur.cok hevesliyim ama umarım kursaģımda kalmaz.
sporreyonum.com diye bi siteden aldım . Daha önce bu siteyi duyan yada alışveriş yapan var mı aranızda?
329 tl bir de termal kemer ve jel hediyeli bu kemeri de kullanan varsa ve işe yarayıp yaramadığını bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
Bu arada elyesa Teşekkürler...yazılarını okudukça daha da heyecanlanıp hevesleniyorum:)

Allah bağışlasın canımmm sabah 30 dakika + senin yerine de bi 10 dakkıka yaptım gerisi de akşama artık
amin canım benim. ben dün yaptığımla kaldım dediğim gibi bi yarım saat de yürüyüş ekledim o kadar

amin canım benim. ben dün yaptığımla kaldım dediğim gibi bi yarım saat de yürüyüş ekledim o kadar
Olsun tatlim ben de zaten vakit buldugum zaman iki sefer yapabiliyorum okulumdan dolayi ama ona ragmen dun arkadasim zayifladin mi sen diyince havalara uctum resmen keyfim yerine geldi valla simdi artik daha da azimliyim ne kadar yaparsak kardir bu yaz bizim olacak insallah

Çok teşekkür ederim en kısa zamanda gitmeyi planlıyorum

ya hiç sormadım. okuyor musun? evli bekar? boy kilo? çoluk çocuk?
benim iki kızım var, 26 yaş, 175 boy, 71 kilo

ya hiç sormadım. okuyor musun? evli bekar? boy kilo? çoluk çocuk?
benim iki kızım var, 26 yaş, 175 boy, 71 kilo
hangi soruya cevap vereceğimi şaşırdım valla ilk sorudan başlıyorum madem.bekarım canım şuanda üniversitedeyim daha 2 senem var bitmesine.boy 172 cm 67 kg. on küsur gundur eliptik yapıyorum sıkılaştım ama kilomda bi değişiklik olmuyor 67 yi görmekten bıktım yahu

sorma ben de 70 leri görmekten bıktım hergün yürüyüşler, eliptikler... şöyle bi 58e düşsem....

bugün de 30dk yaptım daha yapamam sanırım iş iş iş....

aynen ablacım ya ben de bugun sadece 30 dakıka yapabildim yarına kısmet artık

bugün de 75 dk yaptım. yeter sanırım
bu arda sen diyet de yapıyor musun. ben 1.takım cuma zayıflama yarışmasındayım. bu aralar fazla spor yaptığımdan kilom fazla farketmese de inceldim. hatta eşim dün sabah sporcuların vücudu gibi olmuş vücudun dedi. çok mutlu oldum yaa

Supersin:))) ben diyet yapmiyorum yani istesem de yapamam zaten eskiden cok cikolata abur cubuur yerdim simdi onlarin yerine yesil cay maydanoz ya da sogan suyu iciyorum yemeklerimi hafif yiyorum spor ve hareketle de destekliyorum bir hafta sonra tartilcm bakalim ne cikcak ^-^

ne zamandır yapıyorsun? kilo verdin mi? bi de canın sıkılınca yürüyüşe çık. valla ben çok istiyorum da bebişle her zaman olmuyor

ne zamandır yapıyorsun? kilo verdin mi? bi de canın sıkılınca yürüyüşe çık. valla ben çok istiyorum da bebişle her zaman olmuyor
normalde martın ilk haftası başlamıştım bir hafta yaptım sonra bir hafta fln yapamadım son on gündür yapıyorum işte yarım kilo vermişim daha ama yılmadan yapmaya devam bizim buralarda yürüyüş yapacak yer yok ya keşke olsa da her akşam yürüsem süper olurdu

bittim canım yaa. dışarı çıktık 2 saat 45dk yürüdüm ölüyorum şimdi..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…