Eliptik bisiklet

gokceninannesi

bebeğim herşeyim
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
181
0
Eliptik bisiklet almaya karar verdim. Ama fiyatının uygun olmasını istiyorum ve zırt pırt bozulmasını istemiyorum. Dynamic r210 ve goodman 210n diye 2 çeşit aklıma yattı ama bütün özellikleri aynı gibi karar veremedim lütfen yardımcı olun kullanan veya fikri olan var mı? En üst katta oturuyorum kocaman terasım var orada kullanıcam.

canım tam 1 ay önce goodman 210-n aldım o yüzden gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. ses konusunda bi sıkıntın olmasın, kurulumunu kendim yaptım ve ilk 2-3 gün gıcırdamalar artmaya başladı her geçen gün. vidaları iyice sıkmayı denedim sonrasında ve ogün bugündür hiçbir gıcırtı yok,yani sorun düzgün kuramamış olmamdaydı. hafif volümlü bi müzik eşliğinde yaptığında sesi kendin bile duymıycaksın emin ol. hiçbi şikayet de gelmedi komşulardan, bi sıkıntı olsaydı bilirdim yani :))
ayrıca sonuçlarına değincek olursam, yeme şeklimi değiştirmedim sadece kola ve çok yağlı pizza gibi yemekleri haftada bire indirerek önce ilk 15 gün günde 15 dakika çalışarak, son 15 gündür de günde 30 dakikaya çıkararak kullandım. ayrıca önündeki twister eklentisiyle her sürüşten sonra 2-3 dakika da twist yaptım. tam 4 kilom gitti 1 ayda :) yani her gün düzenli 15-20 dakikanı ayırsan bile emin ol sonucunu çok iyi alıcaksın.

Eliptik bisiklet almaya karar verdim. Ama fiyatının uygun olmasını istiyorum ve zırt pırt bozulmasını istemiyorum. Dynamic r210 ve goodman 210n diye 2 çeşit aklıma yattı ama bütün özellikleri aynı gibi karar veremedim lütfen yardımcı olun kullanan veya fikri olan var mı? En üst katta oturuyorum kocaman terasım var orada kullanıcam.

mrb..eliptik bisiklet almayı düşündüğünüzü yazmıssınız aldınızmı ayrıca memnunmusunuz..bende alacagım ama kullananların fıkırlerıne ihtiyacım var..zayıflamanıza yardımcı oldumu???şimdiden tşkler...

Valla sen bilirsinde o kadar sıcakki insan durduk yere terliyo, spor yapıcaksın eşofmanda giyersen havale geçirirsin :-) bana daral gelir ama dayanırım diyosan al tabi, ben hiç denemedim ama uyarıyım dedim :-)

Valla sen bilirsinde o kadar sıcakki insan durduk yere terliyo, spor yapıcaksın eşofmanda giyersen havale geçirirsin :-) bana daral gelir ama dayanırım diyosan al tabi, ben hiç denemedim ama uyarıyım dedim :-)

kullanmaya başladım:)))harbiden zormus koşu bandı almamakla ıyı yapmısım hem daha az yer kaplıor hemde daha etkılı oldugu kesın 10 dkka zor yapabıldım....yavas yavas yukselecegızz artık..sauna esofmanda aldım...bayramdan sonra rejımlede destekledımmı olay tamamdır:)))

GIRGIRINA adlı üye mesaj atmışsın bana, mesaj hakkım olmadığı için yollayamıyorum. burada yazdıklarım halen geçerli kesinlikle goodman 210-n den çok memnunum, tabi ki milyarlık eliptik bisikletler kadar ağır ve zorlu bi yapısı yok orasını sizde tahmin edersiniz, ancak ev ortamında kullanacaksanız zaten o tarz bi ürün almanın mantığı yok. milyarlık bisikletler spor salonuna alınır ki binlerce insan uzun aylar boyunca kullanacağından ötürü dayanıklı olması için.. oysa kendiniz evinizde kullanacaksanız bu kadar büyük bi masrafa gerek yok bence, en fazla 4-5 ayda bir vidaları gevşemeye başlıyor ki bu da çok doğal-zaten çıkardığı ses artmaya başladığında anlıyorsunuz- , o zaman vidalarını bi tornavidayla sıkıştırıp devam edersiniz hiç bi problem olmaz. 1 yıl olucak neredeyse ve iki kez filan yapmışımdır bu dediğimi. onun dışında göstergesi, twister ı vs kesinlikle hiç bir problem çıkarmadı, fiyat/performans oranına göre muhteşem bir ürün, içiniz rahat alabilirsiniz bence..

ek bilgi vereyim haftanın 5 günü 25 dakika boyunca yarısını hızlı yarısını yavaş sürerek, sonrasında 9 dakikalık bi bel egzersizi yaparak geçirdim, bisikleti aldığımda 77 kiloydum, 5 ay gibi bi sürede 67 ye düştüm, şuandaysa 60-61 arası çıkıyorum. hem kalıcı hem fit bi görüntüye ulaştım diyebilirim, halen de haftanın en az 2 günü kullandığımı ekleyeyim.

:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

valla o bisikleti nasıl kullanabiliyorsunuz. helal olsun kullanana arkadaşlara. ben spor salonunda biniyordum. 10dak beni mahvediyordu. çok zor bir spor aleti. tebrikler kullanan arkadaşara

X