GIRGIRINA adlı üye mesaj atmışsın bana, mesaj hakkım olmadığı için yollayamıyorum. burada yazdıklarım halen geçerli kesinlikle goodman 210-n den çok memnunum, tabi ki milyarlık eliptik bisikletler kadar ağır ve zorlu bi yapısı yok orasını sizde tahmin edersiniz, ancak ev ortamında kullanacaksanız zaten o tarz bi ürün almanın mantığı yok. milyarlık bisikletler spor salonuna alınır ki binlerce insan uzun aylar boyunca kullanacağından ötürü dayanıklı olması için.. oysa kendiniz evinizde kullanacaksanız bu kadar büyük bi masrafa gerek yok bence, en fazla 4-5 ayda bir vidaları gevşemeye başlıyor ki bu da çok doğal-zaten çıkardığı ses artmaya başladığında anlıyorsunuz- , o zaman vidalarını bi tornavidayla sıkıştırıp devam edersiniz hiç bi problem olmaz. 1 yıl olucak neredeyse ve iki kez filan yapmışımdır bu dediğimi. onun dışında göstergesi, twister ı vs kesinlikle hiç bir problem çıkarmadı, fiyat/performans oranına göre muhteşem bir ürün, içiniz rahat alabilirsiniz bence..
ek bilgi vereyim haftanın 5 günü 25 dakika boyunca yarısını hızlı yarısını yavaş sürerek, sonrasında 9 dakikalık bi bel egzersizi yaparak geçirdim, bisikleti aldığımda 77 kiloydum, 5 ay gibi bi sürede 67 ye düştüm, şuandaysa 60-61 arası çıkıyorum. hem kalıcı hem fit bi görüntüye ulaştım diyebilirim, halen de haftanın en az 2 günü kullandığımı ekleyeyim.