Eliptik bisiklet yardım

ay89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
60
5
Kızlar elimde bu bisikletin benzeri var yani koltuksuz ve ben yürüyüşten sonra 10 dk kullanabiliyorum. kışın gelmesiyle yürüyüşü bırakıp sadece bisiklet kullanacağım ama sizler gibi 30 dk ya kadar ulaşacağımı sanmıyorum. hiçbir spor geçmişim yok. sizde mi az süreyle başlayıp artırdınız. yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
hergün 1er dakika artır süreni başlamadan önce ısınma hareketleri yap bitince de esneme hareketleri

hocam ısınma ve esneme hareketleri hakkında video var mı hiç bilmiyorum ben

bu son yolladığımı da takip ederek yapabilirsiniz. başta ısınmayla başlıyor sonra tempo hızlanıyor en sonunda da esneme var.

bu arada benim eliptik bisikletim yok ama yardımcı olmak için yabancı kaynakları araştırıp soruyu cevapladım. umarım işe yarar. ama ısınma ve esneme-soğuma yapmadan pata küte yaparsanız allah muhafaza zarar görebilirsiniz. bi tanıdığım koşu bandını bilinçsiz kullanıp belinden rahatsızlandı

çok teşekkür ederim emekleriniz için çok işime yarayacak şimdide sıra psikolojimi hazırlamaya geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…