Eliptik bisiklet mi, Kondisyon bisikleti mi?

aLyssa00

Görüşler görünüşe akseder
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
450
6
Kızlar ben ikisi arasında kaldım daha önce ikisini de kullanmadım deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. İkisinden birisini alcam ama hangisi karar veremedim :))

slm canım bende karar veremedim hereve lazımda var bitene onu almayı düşünüyorum bakalım

cnm bn elıptık derım bı donem spor salonuna gıtmıstım ustunden ınmezdım hıc bnce kesınlıkle elıptık

slm canım bende karar veremedim hereve lazımda var bitene onu almayı düşünüyorum bakalım

Hangi markanın canım fiyatı ne kadar kusura bakma geç oldu ama :)

cnm bn elıptık derım bı donem spor salonuna gıtmıstım ustunden ınmezdım hıc bnce kesınlıkle elıptık

Evet canm biraz araştırma yaptım eliptik daha iyimiş ama fiyatları da yüksek aileme çok yük olmak da istemem ama bilemedimmm

Evet canm biraz araştırma yaptım eliptik daha iyimiş ama fiyatları da yüksek aileme çok yük olmak da istemem ama bilemedimmm[/QUOTE]

eliptiklerın cogunun ynında twistr vr o da cok etkılı bel bolgesıne ozellıkle

Hangi markanın canım fiyatı ne kadar kusura bakma geç oldu ama :)

Evet canm biraz araştırma yaptım eliptik daha iyimiş ama fiyatları da yüksek aileme çok yük olmak da istemem ama bilemedimmm

markası yazmıyo yada ben acele baktım göremedim ama her eve lazımda gir bi bak istersen sanırım ben onu alıcam :) fiyatıda uygun 299 dan 239 düşmüş birazda araştırma yaptım bu mantıklı geldi

Anahtar Özellikler
» Tam Spor Bisikleti, kalça, basen, bacak, kol, sırt, bel, yan karın kasları ve göğüs kaslarını çalıştırarak bu bölgedeki yağların yanmasını ve vücudunuzun şekillenmesini sağlar.
» Kan dolaşımını düzenler, kalp ve vücut sağlığınızı korumanızda yardımcı olur.
» Tam Spor Bisikleti ile oturarak ya da geniş palet şeklindeki pedalları sayesinde ayakta egzersiz yaparak bacak, basen bölgenizi çalıştırabilirsiniz.
» Ön bölümde bulunan twist (dönen plaka) ile de bel bölgenizdeki yağları eritmek için rahatlıkla çalışabileceksiniz.
» Kol egzersizlerinizi de Tam Spor Bisikletin de bulunan esnek ipler sayesinde gerçekleştirebileceksiniz.
» Tam Spor Bisikleti dört farklı spor aletinin görevini tek başına yapar. Çok kolay bir işlemle bir hareketten diğerine geçebilirsiniz.
» Kademeli pedal direnç ayarı size en uygun zorluk derecesini belirlemenizi sağlayacak.
» Özel yapısı sayesinde eklemlerinize yük binmez böylece spor yaptıktan sonra aşırı ağrı hissetmezsiniz.
» Ön bölümde bulunan dijital ekran sayesinde hız, zaman, mesafe ve kalori bilgilerini görebilmenizi sağlayarak egzersiz yoğunluğunu ayarlamanıza yardımcı olur.
» Kolay kavrama sağlayan tutacaklar sayesinde spor yaparken dengenizi kolaylıkla sağlayabilir, olası kazalardan korunabilirsiniz.
» Kullanıcının boyuna göre sele yüksekliği ayarlanabilir.

Diğer Özellikler
» Kutu İçeriği: Kondisyon bisikleti, kullanma klavuzu, garanti belgesi.
» Cihazın Kurulu Ebatları : 149x164x58 cm

Çok kararsız bi insanım canım yaa sipariş vermek üzereyken trambolin almaya karar verdm ve onu aldım :) Ama çok memnunum acayip ter attırıyo

Çok kararsız bi insanım canım yaa sipariş vermek üzereyken trambolin almaya karar verdm ve onu aldım :) Ama çok memnunum acayip ter attırıyo

:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

bu kadar insan sizin eliptik mi kondisyon mu sorununuza yardım etmeye çalışrken bi anda trambolin :KK53:
ne diim hayrını görün inş.

bende dun aldim eliptik bisiklet
insallah memnun kalirim ve faydasini gorurum
2. el sitesinden domyos marka 50 € ya aldim .. magza fiyati 490 € du

ben eliiptiği tercih ederdim tüm vücüdu calıstırır hem kosu bandı hemde kondısyon bısıkletının yaptıgı gorevı gorur

X