Eliptik bisiklet kas yapar mı ?

WaMpiRceSs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
196
0
Kızlar alacağım ama alırsam sırf basen,bacak,kalça için alacağım ama kas yapar diyorlar.Ne kadar doğru ? Zaten rihannanın bacaklarının 2 katı bacaklarım :2:

Bunun haricinde komple bacak eriten ama kas yapmayan başka alet var mı ? Şu leg macig'e baktım,tanıtıcı kadının bacakları dünyadaki en kaslı kadının bacaklarıyla eş.:86:

Kızlar alacağım ama alırsam sırf basen,bacak,kalça için alacağım ama kas yapar diyorlar.Ne kadar doğru ? Zaten rihannanın bacaklarının 2 katı bacaklarım :2:

Bunun haricinde komple bacak eriten ama kas yapmayan başka alet var mı ? Şu leg macig'e baktım,tanıtıcı kadının bacakları dünyadaki en kaslı kadının bacaklarıyla eş.:86:
canım ben de yeni aldım eliptik, araştırdığım kadarıyla kas yapmıyor, yalnız leg magic almanı tavsiye etmem , o çok zormuş..benim de basen ve bacak sorunum var..

bende baktım şimdi bu ürüne netten cnm manyetikmiş memnunmusun peki cnm ses fln yapıyor mu?cnm birde kollarının uzunlukları ayarlanabiliyor mu?

Son düzenleme:
bende baktım şimdi bu ürüne netten cnm manyetikmiş memnunmusun peki cnm ses fln yapıyor mu?cnm birde kollarının uzunlukları ayarlanabiliyor mu?

canım manyetik evet, 1 haftadır kullanıyorum şu an için hiçbir sorun yok, sessiz çalışıyor, ama 20 dk dan sonra vikvikliyor nedense..bir yerini yağlamam gerek ama neresini bilemedim..kolları ayarlanmıyor uzunluğu iyi zaten kolların bence..uzun boylular da kısalar da rahat kullanır..

onların ayarları var,eğer sen yaparken zor çeviriyorsan kas yapar.ama kolayına ayarlarsan,kolaylıkla yapabiliyorsan bil ki kas olmaz.

X