Eliptik bisiklet ile kilo verenler yardım edin :)

handeulker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
10
1
31
Ben eliptik bisiklet aldım. Sabah uyandığımda sıcak suya limon suyu koyarak içiyorum. Sonra direk eliptik bisikletime biniyorum. 40 dk kullanıyorum . Bol su tüketiyorum. Sizler nasıl kullandınız ve kilo veren oldu mu ? Acil kilo vermem lazım :confused: Kilolarla başım derttee :KK1:

Bende kulaniyorum bu biskletdan duzenli yapsan killo verirsen.benimda dogum kilolarim vardi 1 ay duzenli yaptim bacaklarim bayabir inceldi gobecim kucucuk kaldi.ama ben sabah 40 dk aksam 1 saat yapiyordum.su an yapamiyorum bebisim cok yaramaz zaman bulamiyorum

Bende kulaniyorum bu biskletdan duzenli yapsan killo verirsen.benimda dogum kilolarim vardi 1 ay duzenli yaptim bacaklarim bayabir inceldi gobecim kucucuk kaldi.ama ben sabah 40 dk aksam 1 saat yapiyordum.su an yapamiyorum bebisim cok yaramaz zaman bulamiyorum

Sorma benimde ufaklık var malesef günde 40 dk yapıyorum. Kalçalarımla sorunum var erimesi lazımmm :KK61:

Kac kilo ile hamile kaldin kac kilo fazlan kaldi?ben 55kg hamile kaldim.dogumdan sonra 65kg kaldim su an 60kg.ama hadefim 50kg

Ben hamileliğim boyunca 8 kilo aldım oda doğumdan sonra gitti . Stresten kilo aldım ben 84 oldum 1.52 boyum var 55-50 olsam yeter . O kiloya kadar inersem 48 olmak isterim. Dediğim gibi kalçalarım var :KK43:

X