Eliptik Bisiklet Hakkında Sorularım Var

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
Merhaba Arkadaşlar ,

Ben eliptik bisiklet almak istiyorum. Öncelikle Dynamic ya da Voit arasında kararsızım. Manyetik alacağım ve manyetik ses çıkartıyormu kullandıktan bir müddet sonra. Koşu bandım var ses cıkarttığı için üstünde kosarken kullanamıyorum gümbür gümbür ses cıkıyor ve oğlum uyurken yapmak imkansız. Uyanıkkende benden önce o davranıyor . Pilates topunu bile altımdan alır izin vermez.

Kullananlar ne kadar sürede kaç kg verdiler?

Marka olarak ise Dynamic e 16 - e 18 ve voit 960 gibi bir model düşünüyorum. Seleli olursa daha iyi olmazmı sizce? seleli ya da selesiz olması ne olarak artı ve eksileri var bilmiyorum.

Merhaba bende voit var selesiz model 4-5 sene oldu alalı. Manyetik.
ses düzeyi minimumda yani hiç sessiz değil. Ama tabiki komşuyu rahatsız edecek bir durumu da yok.

Vücut çalıştırmada gerçekten çok etkili. Aldığımdan bu yana 2. seviyeden yukarı çıkamadım. Zaten hiç düzenli de kullanamadım. Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum.

Ben selesiz model tercih ettim. Yani bana o hareketleri oturarak yapmak hiç mantıklı gelmedi. Zaten spor salonlarında kullanılanlar hep selesiz model. Artısı eksisi ne olur bilemem.

bende almak istiyorum ama kararsız kalmıştım.. kullanıp memnun kalan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz..

bende almak istiyorum ama kararsız kalmıştım.. kullanıp memnun kalan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz..
Merhaba bende Alican inşallah şuanda kullanmadan rahatlıkla yorum yapabilirm eliptik bisikleti kullanıpda sonuç alamayan kimseyi görmedim ki zaten kendi diytisyenim de bana önermişti ama bnde şuanda ikinci el alabiliyorum sadce Magnum marka Alicam galiba acaba bu marka eliotel hakkında bilgisi olan varmı

Ben kullandim bence voit alin ve selesiz olsun manyetik..birde kaliteli alin iyi arastirip eger 100 kilo biri yaparsa ses cikariyodu benim kullandigim ben 50 veya 60 arasiyim mesela ses cikarmiyordu

Merhaba Arkadaşlar ,

Ben eliptik bisiklet almak istiyorum. Öncelikle Dynamic ya da Voit arasında kararsızım. Manyetik alacağım ve manyetik ses çıkartıyormu kullandıktan bir müddet sonra. Koşu bandım var ses cıkarttığı için üstünde kosarken kullanamıyorum gümbür gümbür ses cıkıyor ve oğlum uyurken yapmak imkansız. Uyanıkkende benden önce o davranıyor . Pilates topunu bile altımdan alır izin vermez.

Kullananlar ne kadar sürede kaç kg verdiler?

Marka olarak ise Dynamic e 16 - e 18 ve voit 960 gibi bir model düşünüyorum. Seleli olursa daha iyi olmazmı sizce? seleli ya da selesiz olması ne olarak artı ve eksileri var bilmiyorum.
merhaba ben de kullandım ve çok memnunum 300 ₺ ye falan almıştım hattrick markası, konuyu açalı çok olmuş ama yeni alacaklara tavsiyem :)

Merhaba

Eliptik alacagim. Dynamic 950 dusunuyorum. Kullanan arkadaslar memnun mu? Baska onerileriniz var mi?

X