ELIPTIK BISIKLET ARIYORUM!

jun_misugi

Fit anne ^_^
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
807
1.678
43
Herkese merhaba,
Derdim cok buyuk degil tabiki ama lutfen konum daha cok kisiye ulassin diye biraz bu kisimda kalmasina musade edin 1 guncuk bile yeter.

Tekirdag cevresinde 2.el manyetik eliptik bisiklet ariyorum, elinden cikarmak isteyen varsa gorusebiliriz.

Ben de limon çiçeğiysem bu konu burdan hemen taşınır

Dünya kadar alışveriş sitesi varken burda mı?
Alisveris sitelerinin mudavimi oldum kac zamandir zaten ama stok problemi var, sikayet sitelerinde de bir suru yorum var, aslinda magazadan almak istiyorum ama stok problemi kaynakli takiliyorum gene. Belki elinden cikarmak isteyen olur da benim de onun da isine yarar diye bir yandan da 2. el de dusunuyorum. Umarim hemen tasinmaz 1 gun bile kalsa kafi

Spor malzemeleri satan yerden bulabilirsin, .oraları takip et. ya da ara telefonla stoklarda kalmış olabilir illa ki bulursun

Spor malzemeleri satan yerden bulabilirsin, .oraları takip et. ya da ara telefonla stoklarda kalmış olabilir illa ki bulursun
Sordugum magaza 3-4 haftadan once gelmez dedi ki dec..on.
Yurtdisindan mal bekleniyormus.
Neyse dedigim gibi cok buyuk bir dert degil, elinde olup ta satmak isteyen varsa o kisiler yazarsa daha yararli bir konu olur. Lutfen.

Sordugum magaza 3-4 haftadan once gelmez dedi ki dec..on.
Yurtdisindan mal bekleniyormus.
Neyse dedigim gibi cok buyuk bir dert degil, elinde olup ta satmak isteyen varsa o kisiler yazarsa daha yararli bir konu olur. Lutfen.

Anladım İkinci eller genelde kayışlı oluyor. Manyetikli alın uzun ömürlü oluyor tavsiye ederim.

Media markt ya da hepsi buradaya bakın ben ordan beğenmiştim ya da letgo takip edin en son ordan almıştım uygun sıfıra yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…