elinizi yıkadığınızda vıcık vıcık çıkmayan kremler

withamin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
69
0
0
Diğer
bi çok krem kullandım şimdiye kadar ama hiçbirinde istediğim şeyi elde edemedim.elime sürdüğümde yağlı his bırakmayan arko böğürtlenli bile saatler geçmesine rağmen yıkadığımda vıcık vıcık çıktı hep.ellerim kremleri emmiyo yani.en son artık buldum dediğim bi krem var ki royal sales dr förster e vitaminli balsam.10 dakika sonra git yıka hiç bi krem belirtisi yok.ama ellerim yumuşacık.ama o da bitti bitecek.fiyatı da pahalı 30 lira falan.neutrogena nasıl bu konuda.o da ıslandığında vıcık vıcık olanlardan mı.ya da bildiğiniz başka krem var mı.

ellerini her yıkamadan sonra sık sık kremlemelisin. yağsız kremler vıcık vıcık olmaz.
şu an bende selesta life diye bir krem var. zeytinyağlı el ve vücut loyonu. ama hiç yağlı his bırakmıyor.
aklıma geldi sürdüm mis gibi.

elin kuru ise krem iyidir ama zaten kuru cildin yıkasan kremede gerek yok

benim tenim çok kuru arko kullanıyorum sonra tekrar nemli ele kavuşuyorum diğer yabancı markaları denedim beğenmedim hobi acaip kötü sade kokusu güzel

ellerim yine kuru kalıyordu içinde bol su vardı bu hobi kremin tavsiye etmem paranızı çöpe atarsınız nıvea ise cildin rengini koyulaştırıyor

yaz kış ellerime krem sürerim zaten.deterjana değse öle bi geriliyor ki ellerimi açmak istemiyorum.ben yaptım tabi bunlar benim eserim.sen yağ çözücüleri çamaşır sularını hatta fayans temizleyicileri çıplak elle kullanırsan olacağı buydu.:kedi:saatler sonra elimde krem olduğunu unutup meyve sebze yıkamaya kalkınca facia oluyor.salatalara yağ koymaya hiç gerek kalmıyor:)dr förster öle değildi ama pahalı geliyor.30 lira çok benim gibi kremi su gibi harcayan birine.

body shop'un hint kenevirli kremi süper. hem emilimi iyi, hem de nemlendirmesi. tek kötü yanı tereyağı gibi kokması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…