• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Elinde neocate mama olan?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
İstanbul'da oturuyorsanız verebilirim. Mama bulamazsanız çocuk doktoruna alerji tanısı aldiginizi soyleyin hemen rapor çıkarıp reçete veriyor. Mamayı eczaneden reçete ile alıyorsunuz, rapor tek başına yeterli değil.

İstanbul'da oturuyorsanız verebilirim. Mama bulamazsanız çocuk doktoruna alerji tanısı aldiginizi soyleyin hemen rapor çıkarıp reçete veriyor. Mamayı eczaneden reçete ile alıyorsunuz, rapor tek başına yeterli değil.
Dr umuz son gittiğimizde çıkarmadı 2 kutu verdi aşıları mız için gittiğinde yazacak unuttuk söylemeyi oda ayın 14 ünde iki kutu yetmeyecek gibi özelden yazamıyorum yazarmısınız siz bana :) ankaradayım ama kargoyla gönderirseniz sevinirim ben öderim kargoyu zahmet olacak size ama kusura bakmayın teşekkür ederim

Bizde de süt alerjisi var bebeğim beni emmek istemiyor. Testte cikmiyor bu yüzden raporlu mama alamıyoruz maddi anlamda da gücüm yok. Elinde olan bana da gönderebilir mi acaba. Kargo yolu ile.

Elinde fazla maması olanlar var mı acaba? Bizim sigortamız bu mamayı karşılamadı maalesef

Bebeginizde süt alerjisi oldugunu nasıl anladiniz hangi belirtileri gosterdi

Back