• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El elinde farklı markalarda biberonu olanlar

meral0101

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
708
37
123
arkadaşlar bebeğim beni emmeyi bıraktı.şimdi sütümü sağıp biberonla vermeye alışıyorum.fakat aventi beğenmedi sanırım.farklı markaları da denemek istiyorum. chicco,nuby,nuk,mamajjo vb olabilir.uçlarını değiştirip denemek istiyorum.belki birini seçebilir.bu markalardan 1 çeşit değilde 2-3 çeşit elinde olan arkadaş varsa almak istiyorum.

Bende chicco cam biberon ve dr brown var istersen resim eklerim. bizimki avent kullanıyor. Diğerlerini almadı.

Bende chicco cam biberon ve dr brown var istersen resim eklerim. bizimki avent kullanıyor. Diğerlerini almadı.
benimki de avent almıyo.aslında gece aventi hiç sorunsuz alıyor,gündüzde sadece yalıyo ,diliyle itekliyo sorun biberon mu,sütümün tadı mı anlamadım bir türlü.tamam canım resimleri bekliyorum.ister buraya istersen de mailime at .mf_adana@mynet.com

$IMG_2826.jpg $IMG_2824.jpg $IMG_2828.jpg $IMG_2829.jpg [QUOTE= bendeki biberonlar.

Back