- Konu Sahibi balxixmnur
ben sürekli çalışmak zorunda bırakıldım 4-5 yaşlarındayken bile annem ellerime vurur toz almamı söylerdi çocuklar gibi istediğimi yapamadım maalesef. sadece anneminmi babamında yanında oldum hep abimse ya gezdi ya yattı. annemle babam kavga ederler arada ben dayak yerdim am yinede annemi korumaya çalışırdım. babamın ailesinden de korudum hep annemi. zorlu bir mücadeleyle okudum işimi buldum binlerce şükürler olsun. ama yinede yaranamadım. tüm maaşımı babama verirdim oysa. abim hep hazır yiyici oldu herşeyini aldılar herşeyini yaptılar. ben hep kandırıldım sanada yapcaz dediler evleirken bişey yapmadılar. üzüldüm kızdım ama yinede boyun eğmedik eşimle. çünkü eşimin aileside öyleydi. eşyalarımızı aldık düğünümüzü kendimiz yaptık. evlendikten sonra çok zor günler geçirdik aç yattık defalarca ama yinede ailelerimize muhtaç olmadık. arabamızı aldık bir hayırlı olsun demediler şimdide evimizi aldık krediyle yinede bir takdir yok. hiç destek yok bir yemek yapar çağırır insan dimi yok yok maalesef. yinede istemedik eşimle çorba içeriz kuru ekmek yeriz dedik. eşimin ailesi bizi hep ayırmak istedi. ama şu an içim öyle yanıyorki kendi ailemde ayırmak istiyormuş meğer. ramazan bayramının birinci akşamı babam bana çattı hiç sebep yokken babaanneme götürelim sizi demiştik oysaki. abimler bizi kıskandıkları için bir süredir olay çıkartıp duruyorlarmış ben pek takılmıyordum mevlam herkesin gönlüne göre versin deyip geçiyordum. ama ne yaptılar ettiler işte annemle babam beni çok üzdü gitmedim o gnden sonra. abimle herkese yalan şeyler anlatıyormuş meğerse. ben kavga çıkartmışım babaannemi istememişim. yok öyle birşey ben götürecektim babamı annesine. ama içim öyle acıyorki anlatamam.
kaynanamın görümcemin yaptıklarını umursamıyordum üzülüyordum ama çabuk geçiyordu. şimdi eşimi çok iyi anlıyorum kendi ailesinin yaptığı insana çok koyuyor iftira çok kötü birşey günlerdir uyumuyorum hep ağlıyorum. benim hatam aileme karşı gelmemek hep onlara destek olmakmıydı anlamıyorum. yüreğim paramparça. bu günden sonra annem babam kardeşim yok benim tek eşim var. Her kötülüğün er veya geç bir cezası vardır, iyiliğinde mükafatı. mevlam herkesi bildiği gibi yapsın başka ne denilirki
kaynanamın görümcemin yaptıklarını umursamıyordum üzülüyordum ama çabuk geçiyordu. şimdi eşimi çok iyi anlıyorum kendi ailesinin yaptığı insana çok koyuyor iftira çok kötü birşey günlerdir uyumuyorum hep ağlıyorum. benim hatam aileme karşı gelmemek hep onlara destek olmakmıydı anlamıyorum. yüreğim paramparça. bu günden sonra annem babam kardeşim yok benim tek eşim var. Her kötülüğün er veya geç bir cezası vardır, iyiliğinde mükafatı. mevlam herkesi bildiği gibi yapsın başka ne denilirki