kızlar kendi saçrengim açık kumral hemen hemen sarı gibi bende dahada sarı olmasını istedim kataloktan koleston altın sarı 9 3 aldım elimle saçımı mahfettim bikldiğin açık kızıl oldu çok kötü anlatamam ne yapıcam nasıl kurtulayım bu renkten tekrar sarı alsam olurmu lütfen yardım edin ilkkez boyadım şimdi üst üste boyasam saçım yıpranırmı lütfen yardım ediiin
7.1 ya da 8.1 ile boya
İlk boyamada kızıllık kalabilir ama 2-3 boyamada oturur rengi
Saç rengin de yaklaşık o tonlarda anlattığın kadarıyla
Kızıllık gidene kadar boya daha sonra bırak kendi rengi çıksın
Uçlardan aldırarak boyalardan kurtulursun
canm bıra daha sarı olsun ve turuncusu gıtsın ıstıyosan kolestonun yogun kullulerınden 12.11 öneririm.ama normal koleston degıl koleston perfect 12.11 canm
canm bıra daha sarı olsun ve turuncusu gıtsın ıstıyosan kolestonun yogun kullulerınden 12.11 öneririm.ama normal koleston degıl koleston perfect 12.11 canm
canm bence dıplerın cok cıkmadan boya yanı bı 10 gun sonra boya.bu 10 gundede bol bol yag bakımları yap bol bolda yıkakı bıraz aksın ardındanda dedıgım boyayı koleston perfect 12*11 boya emınım cok hos tatlı bı renk olcak.birde küllümango adlı bı arkadas var forumda o cok uzmandır bu konuda bı danıs ınsallah gırer yorum yapar emınım o daha dogru bılgı verecektr bugune kadar ona danısıp pısman olan gormedım