- 2 Temmuz 2011
- 4.322
- 2.303
-
- Konu Sahibi kevsersoylu
ya sen takma kafana tamamen hurafe bunlar olurmu öyle şey.. üzme kendini de bebişinide.. olmaz öle şeylerden bebeğe bişi filan. banada ilk çocuğumda elini çenene koyup düşüncelere dalma yüzünde iz kalır, gül çiçek koklama bi yerinde gül lekesi olur filan dediler ama olmadı bişi.. sakiin ol huzurlu ol için rahat olsun...
Merhaba kızlar 21.haftalık kızıma hamileym dün sünnet kına gecesi vardı
elime kına yaktım sabah kaynanam gördüğünde çok kızdı ya dedi çocuğun biryerinde kına falan çıkarsa diye ya aklıma takıldı içim içimi yiyor sabahtan beri ağlıyorumm lütfen cvp vernn
Bunun bilimsel bir karşılığı yok ki, neden ağlıyorsunuz? Batıl inanç bunlar.
Hamilelikte maalesef anne adayının başını böyle hurafelerle (özellikle yaşlılar) çok ağrıtıyorlar.
Şimdi anne olan bir arkadaşım hamileyken TV'de Cemil İpekçi'yi görüp "Hayranım bu adamı, ne kadar kültürlü, ayrıca ne kadar güzel gözleri var" filan deyince kayınvalidesi ayılıp bayılmaya başlamış; "Ah bu gelin çok cahil, karnında oğlu var, kimlere hayran oluyor, benim torunumu eşcinsel yapacak" falan filan diye.:)) Şimdi anlatıyor herkese de kahkahalarla gülüyoruz.
Bırakın boş inanışları, boyalar dövmeler bebeğe zarar verebilir ama kına zaten doğal bir şey, ne zararı olacak bebeğe?:)
ciğer beni ne oluyorki gül koklama saç kestirme falan duymuştumda ciğer benini duymadımbende çok korkuyorum bu konulardan olup olmadık yerinde benım yuzumden bişi çıkarmı diye.ciğer beni doğru ama kızlar ablamda da var. inş hiçbişi olmaz bebişlerimize
Merhaba kızlar 21.haftalık kızıma hamileym dün sünnet kına gecesi vardı
elime kına yaktım sabah kaynanam gördüğünde çok kızdı ya dedi çocuğun biryerinde kına falan çıkarsa diye ya aklıma takıldı içim içimi yiyor sabahtan beri ağlıyorumm lütfen cvp vernn
Yok cnm cok sukur bebegim de hic bisey yok gercekten hurafeymismerak ettim bebeğinizde kına lekesi var mı