Elimden bi kaza çıkacak yardım edin

Çocuğun dişaridaki davranişlarindan bu kadar rahatsizsaniz bu günler geçene kadar misafirliğe gitmemek de bir çözümdür niye bu öneriye sinirlendiniz anlamadim.

Herhalde soyle bir cevap bekliyor "tabii ki herseyi kirip dokebilir o cocuk. Arkadaslarinizin da buna ses cikarmamasi lazim. Ve evet elinizden kaza cikabilir ne olmus."

18 aylık bir bebeğe ciddi ciddi kızıp bağırmayı düşünmüyorsun değil mi?

Onun anlayacağı gibi güzel güzel konuşup oyun yaparak zarar vermemesi gerektiğini anlatabilirsin, yasaklayarak ciss diyerek değil.

Ayrıca çok yaramaz çocukları olan kişilerin misafirlige giderken ev sahibine durumu anlatmaları gerektiğini düşünüyorum.

adı üstünde "bebek".
benim kuzen her eyi aşağı indirip yerlere fırlatıyor. napalım çok küçük bilmiyo sonuçta zarar verdiğini. idare ediyoruz işte. kızılmaz ki küçücük bebişe. laftan anlasa neyse diycem.

bu dediğini gayriihtiyari ben de başardım galiba, ama bazı şeylerde, genele yayamadık, fırın mutfakta yerde, yukarda koyabileceğim bi yer yok, içinde bişey piserken yaklaşıyor oğlum, avuç içimi ağzıma yaklaştırıp üff üf yapıyorum, başta anlamadı, sonra fırına azcık yanaştırıp sıcaktan bahsettiğimi anlamasını sağladım, artık ışığı yanıyosa yaklaşmıyo fırına :)

Tehlikeli seylere yaklaştığında, kumandayla oynamak istediğinde telefon için ağladığında ayni ses tonuyla kararlı bir biçimde "hayır" diyorum ben. Israr ederse nedenini açıklıyorum. Bilmiyorum anliyor mu açıklamamı kendisi henüz 9 aylık ama hayırlarımin etkili oldugunu söyleyebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…