Elimden bi kaza çıkacak yardım edin

sen böyle aman da ne tatlı der her yere de foto koyarsan nazar değer tabi

Vallahi bende Beckham sandım,eğer çocuğu kucağında tutan eşinizse şaşkınım Onun dışında bebek çok tatlııı Valla henüz evli değilim ve çocuğumda yok,sırf fotoya şaşkınlığımdan yorum yapayım dedim,oldu görüşürüz

mesela benim evime çocuklu bir arkadaş geldi, diğer hatunlarla ceneye bir daldı offf, çocuk 2 biblo kırdı çay döktü halı komple kısır oldu, sinir oldum ama tabiki çocuğa değil annesine, ha annesi ardını kollarken bunlar olsa inan gözüme gelmez. çocuktur det geçerim anne tuttum tutuyorum derken kırıldı nazar çıktı salla derim ama bebesini ortaya salan kadına ayar oluyorum

sen bebeğinin peşinde elinden geldiği kadar dolanıyosan ve buna rağmen kaza oluyorsa aklı selim her insan onu anlayışla karşılar

soruyu sordu kenara çekildi demişsiniz bir de, e sorusuna cevap aldı mı ki üstüne birsey densin, fotoğraftaki kişi eşiyse ayrı ayıp zaten yok tıraşı yok tipi
Evet canım maalesef yaşamayan bilemiyor bu durumu.anlayışın ve insan gibi cevabın için teşekkür ederim.maalesef diğerlerinin eleştirilerinin aksine çocuğumu bir an olsun yalnız bırakamadığım için konuyu açıp ancak şimdi bakabilme imkanı buldum.ne cevaplar gelmiştir bebek psikolojisi adına merak ederken gerçekten hayal kırıklığına uğradım.bebeğim ancak uyuyabildi.geyik dışında faydalı tavsiyeleri olanlar varsa bekliyorum.

kötü birşey diyen oldu mu ki ? okumadım gerçekten
beckham çok yakışıklı birisi
kim benzemek istemez
ayrıca fotoyu koyması çok anlamsız olmuş

Son düzenleme:

nazara inanırım ben o yüzden resmi kaldır bence maşallah pek tatlı, insan içine çıkılan gün benim oğlan da çaki gibi oluyo

böyle böyle büyüyecek annesi bıkmadan usanmadan alıp bakabileceğini ama zarar vermemesi gerektiğini anlat, bide eline bişey aldı diyelim ay ay ay attı atacak düştü düşecek diye heyecanla yaklaşmayın, öyle yapınca iyi bişey yapıyorum sanıyo

Bana gel canım sen. Kıracak dökülecek bir şey yok. Tamamen çocuklara göre dekore edilmiş :)

Geçecek annesi biraz sabır. Erkek çocukları ateş gibi maşallah. Çokta tatlı Allah bağışlasın.

Gittiginiz yerlerde cocugunuza bakmiyor musunuz? Hadi oglum oyna diyip kadinlarla cene mi caliyorsunuz? Bir de her gun disardasiniz sanirim.

Genelde sürekli etrafında pervane olunan bir çocuksa ilgiyi üzerinde tutmak için yapıyordur diye düşünüyorum. Sizin için demiyorum ama genel olarak bu erkek çocuklarına dünya etraflarında dönüyor, güneş her gün sadece onun için doğuyor muamelesi yapılıyor. Ben bunu çok yanlış buluyorum. Oturup konuşmaktan anlamaz ama kırıp döktükten sonraki şirinliklerini hem siz hem arkadaşlarınız görmezden gelirse baktı işe yaramıyor bırakır bence. Benim kuzenim eline alırdı bibloları, gözümüzün içine baka baka yapma dedikçe kırardı. İlgiyi bir kestik, o da kırmayı kesti. Bir de kırdıklarını ona temizletirdi teyzem, ama sizinki ufak sanırım bunun için.

çok ilginçsiiniz fotoğraf koyması gereksizmiş göstermek istemiştir oğlum böyle böyle yapıyor bakın bu da oğlum gibisinden insanların sürekli açıklarını aramaktan vazgeçin bence konunuza gelirsek benim çocuğum filan yok ama internette görmüştüm 2-5-12 sanırım bu yaşlarda ergen gibi tavırları olabiliyormuş çocukların bi de ben çok el bebek gül bebek büyütülmesi şımartılması taraftarı değilim öyle büyütülmediğim için olsa gerek benim annem olsaydı mesela vuruverirdi elime bi tane kötü de yapmamış yani bence ben halimden memnunum 21 yaşındayım bu arada

iyi de davette çekilmiş fotoyu koymaktaki amaç sence hoş mu ben çözemedim ne alaka hala yanıt da vermedi neden koyduğuna dair.
bence geyiğe alakasız birşey ekleyerek zemin hazırladı
ve sorulara da cevap veremedi demek ki resmi eklemekte amacı da buymuş
he ingiliz olmak da kötü bir şey değil :)

Evet bana da mantıklı geldi.bizim evde zaten açık dolap kırılacak eşya vb. Hiçbirşey yok hepsini kaldırdık.bir anlıkyanımdayken koşup alıyo ben ona ulaşana kadar çat gidiyo zaten.yapma diyince sanırım hosuna gidiyor.ayda yılda bir giderim ama gittiğim yerde girer girmez şöyle çaktırmadan kırılacak şeyleri yukarılara kaldırırım hep.bugün gözden kaçırmışım sanırım.

Fotoya yapılan eleştirileri de yeni kullanıcıyım ve telefondan giriyorum.ilk defa bir konu açtım o seçenek çıkınca koydum yani foto ne alaka diyenlerin de bilgisi olsun.

Hey masallah pek yakisikliymis Allah nazarlardan korusun ama nazar degmis olabilir evladiniza cunku dunya tatlisi.Bu yastaki cocuklara yap deyince yapmaz yapma deyince yapar ozellikle anneleriyle inatlasirlar.Yani siz ne kadar uyarsanizda atar kirar.Misafirlige gittiginizde de ev sahibine soyleyin ortaliktan kaldiriversin benim kuzenim oyle yapiyor hatta odalari kilitliyor izin alip iceri girip bisey kirmasin diye

ben kötü demiyorum zaten, ama konunun oraya gelmesi gereksiz, bazı konular gerçekten geyiğe davetiye çıkarıyo 2 satır yazılıyor tamam zaten fazlası ban sebebi ama burdaki geyik fazla zorlama oldu, adam arkadan beckhama benziyo e kıza da Victoria deriz yanıt vermemiş bide üstüne ingiliz egosu deriz bizi beğenmiyor diye de ekleriz, resim hakkında zaten ben de kaldırması gerektiğini söyledim herkes bakıyo buraya, cevabı zaten biri vermiş, resmi bakın oğlum bu, dediğim kadar sevimli işte bu babinda eklemiş, konu sahibi bu fikre karşı çıkmadığına göre onaylıyo

konu sahıbının eşi hakkında yapılan yorumlar hoş olmamış
konu sahıbı sız yeterınce oglunuzun pesınde gezıyorsanız ve hala yaramazlık yapıyorsa takmayın istemeyenınde evıne gıtmeyın oglunuzda cok tatlı maşallah getirin ben kosarım onun pesınde benım bı yegenım var ne kadar akıllı uslu olsa bıle o da boyle ortalık karıstırmayı cok sevıyo cocuklar boyle yanı

sevimli tabi o kesin bende bayıldım :)
ama beckham ı andırdı gerçekten
ee can sıkılıyor birde üstüne bir şey bulunca geyik kaçınılmaz oluyor
uzatmadı kimse zaten bitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…