Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım maalesef yaşamayan bilemiyor bu durumu.anlayışın ve insan gibi cevabın için teşekkür ederim.maalesef diğerlerinin eleştirilerinin aksine çocuğumu bir an olsun yalnız bırakamadığım için konuyu açıp ancak şimdi bakabilme imkanı buldum.ne cevaplar gelmiştir bebek psikolojisi adına merak ederken gerçekten hayal kırıklığına uğradım.bebeğim ancak uyuyabildi.geyik dışında faydalı tavsiyeleri olanlar varsa bekliyorum.soruyu sordu kenara çekildi demişsiniz bir de, e sorusuna cevap aldı mı ki üstüne birsey densin, fotoğraftaki kişi eşiyse ayrı ayıp zaten yok tıraşı yok tipi
Evet canım maalesef yaşamayan bilemiyor bu durumu.anlayışın ve insan gibi cevabın için teşekkür ederim.maalesef diğerlerinin eleştirilerinin aksine çocuğumu bir an olsun yalnız bırakamadığım için konuyu açıp ancak şimdi bakabilme imkanı buldum.ne cevaplar gelmiştir bebek psikolojisi adına merak ederken gerçekten hayal kırıklığına uğradım.bebeğim ancak uyuyabildi.geyik dışında faydalı tavsiyeleri olanlar varsa bekliyorum.
kötü birşey diyen oldu mu ki ? okumadım gerçekten
beckham çok yakışıklı birisi
kim benzemek istemez
evet kendisine mal mıknatısı diyen birisinden bi öneri beklemek yanlış olur zaten.mal değiliz sonuçtaCocuk anlayana kadar bir yere gitmeyiverin ne olmus?
Evet bana da mantıklı geldi.bizim evde zaten açık dolap kırılacak eşya vb. Hiçbirşey yok hepsini kaldırdık.bir anlıkyanımdayken koşup alıyo ben ona ulaşana kadar çat gidiyo zaten.yapma diyince sanırım hosuna gidiyor.ayda yılda bir giderim ama gittiğim yerde girer girmez şöyle çaktırmadan kırılacak şeyleri yukarılara kaldırırım hep.bugün gözden kaçırmışım sanırım.Genelde sürekli etrafında pervane olunan bir çocuksa ilgiyi üzerinde tutmak için yapıyordur diye düşünüyorum. Sizin için demiyorum ama genel olarak bu erkek çocuklarına dünya etraflarında dönüyor, güneş her gün sadece onun için doğuyor muamelesi yapılıyor. Ben bunu çok yanlış buluyorum. Oturup konuşmaktan anlamaz ama kırıp döktükten sonraki şirinliklerini hem siz hem arkadaşlarınız görmezden gelirse baktı işe yaramıyor bırakır bence. Benim kuzenim eline alırdı bibloları, gözümüzün içine baka baka yapma dedikçe kırardı. İlgiyi bir kestik, o da kırmayı kesti. Bir de kırdıklarını ona temizletirdi teyzem, ama sizinki ufak sanırım bunun için.
iyi de davette çekilmiş fotoyu koymaktaki amaç sence hoş mu ben çözemedim ne alaka hala yanıt da vermedi neden koyduğuna dair.
bence geyiğe alakasız birşey ekleyerek zemin hazırladı
ve sorulara da cevap veremedi demek ki resmi eklemekte amacı da buymuş
he ingiliz olmak da kötü bir şey değil :)
sevimli tabi o kesin bende bayıldım :)ben kötü demiyorum zaten, ama konunun oraya gelmesi gereksiz, bazı konular gerçekten geyiğe davetiye çıkarıyo 2 satır yazılıyor tamam zaten fazlası ban sebebi ama burdaki geyik fazla zorlama oldu, adam arkadan beckhama benziyo e kıza da Victoria deriz yanıt vermemiş bide üstüne ingiliz egosu deriz bizi beğenmiyor diye de ekleriz, resim hakkında zaten ben de kaldırması gerektiğini söyledim herkes bakıyo buraya, cevabı zaten biri vermiş, resmi bakın oğlum bu, dediğim kadar sevimli işte bu babinda eklemiş, konu sahibi bu fikre karşı çıkmadığına göre onaylıyo