sanırım bebeğin ne kadar sevimli olduğuna istinadenalttakı foto ne için?
böyle masum yüzlü çocuk ama çok yaramaz demek istiyor heralde :)))alttakı foto ne için?
arkadan beckham'a benzettım de adamısanırım bebeğin ne kadar sevimli olduğuna istinaden
evet kız bende beckham sandım ama baktım ortama olamaz beckham dedim düğün sanırım :)arkadan beckham'a benzettım de adamı
ondan sordum ben
ama tabii arka profılden
hepimiz aynı fikirdeyiz sanırımFoto ne alaka sizin bebeğinizmi biyerden alınmış gibi babayıda beckham a benzettim valla
O kırmızı elbiseli kadını görünce bende dedim yok beckham değildir diyeevet kız bende beckham sandım ama baktım ortama olamaz beckham dedim düğün sanırım :)
enseden pek hoş saçları beğendim
O kırmızı elbiseli kadını görünce bende dedim yok beckham değildir diye
sus kız kopardın beni yineKoskoca beckham'ın oğluyum ev gezmesinde ne işim var benim diyor olabilir..
Victoria hanım sizde biraz temkinli olun..cocugun eline gecebilecek şeyleri önden hesap edin..boş bırakmayın..
Ah bu victoria lar hep böyle dostumKoskoca beckham'ın oğluyum ev gezmesinde ne işim var benim diyor olabilir..
Victoria hanım sizde biraz temkinli olun..cocugun eline gecebilecek şeyleri önden hesap edin..boş bırakmayın..
Soruyu sordu kenara çekildi..Ah bu victoria lar hep böyle dostum
En sevdiğim konu sahibi tipi konuyu açıp yok olan bide üstüne ingiliz egosuSoruyu sordu kenara çekildi..
İngiliz değil mi bizi de beğenmez..
O değil arkadaşları evdeki kırılan filin hesabını yapıyor..parayla görgu olmuyor demek..
Bunlar hep ders işte bize..