Elimden bi kaza çıkacak yardım edin

Micima

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
38
26
37
Oğlum bu ay 18 aylık olacak.tanıdık tanımadık herkesin ilgisini çekip güldürür ve öpücükler atan bi çocuk.son günlerde davranışları acayip değişti.geçen gün bi arkadaşın evine gittim fil şeklinde süsler vardı saniyede yere atıp paramparça etti.yine dün bi arkadaşın evinde kızın porselen kumbarasını yere atıp Tuzla buz etti.bugün de komşu kızının güneş gözlüğünü ikiye ayırdı birkaç saniye içinde.rezil oluyorum.biyere gittiğimizde hep ayakta onun peşindeyim.bırak oturup konuşmayı nefes bile alamıyorum.bide bişeylere zarar verince ço mahçup oluyorum.ne yapacağımı bilmiyorum .ne olur yardım edin.çok sevimli yaramazlı yapınca hemen öpücük atıp özür diliyo ama tabi ben cinnet geçiriyorum.kızsam mı bağırsam mı ne yapacağımı bilemiyorum ne olur bana yardım edin...

Afacan dikkat çekmek için yapıyor muhtemelen. Kızıp sinirlenmek yerine,potansiyel tehlike hissettiğiniz anlarda,yaninda olup müdahale edin. Eline kırılması muhtemel birsey mi aldı,dikkatini dağıtıp elinden alın.
Bu söylediklerinizi siz yanındayken yapamaz,biraz daha fazla dikkat etmelisiniz demekki,fazlaca zarar vermeye başlamış eşyalara,eşyalardan ziyade kırilan bir parça bir yerini kesebilir bu sebeple biraz daha takip edin derim yakınlarinda olup.

çocuk bu kadar yaramazsa biraz büyüyene kadar gezmeye gitmeyiver

benım anlamadıgım elınden kıme nasıl bı kaza cıkacak
kırılan esya sahıplerının cocuguna karsı anlayıslı olmadıgındanmı
yoksa cocugun cevreye verdıgı zarardanmı hangısınden rahatsızsın bıde foto ne alaka

Niye bu kadar geyik oldu bu konu, kız ben ingilizim asilim sizi beğenmem mi dedi

Beckham dan Victoria dan giren siz olayı buraya getiren siz beğenmeyen konu sahibi mi

benim 15 aylık oğlum da böyle, evi dolap üstlerine taşıdık, misafir olayımız yok zaten, gidince mecbur peşinde gezeceksiniz babayla dönüşümlü, misafirin size gelmesi de bir seçenek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…