How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Elimdeki çıtçıtlar için giyim veya ayakkabı ile takas düşünüyorum

Fahriye123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
20
2
0
34
Adana
arkadaşlar elimde çıtçıt bulunuyor 9 parça..beğeneceğim tarzda ayakkabı ve kıyafetlerle takas düşünüyorum çıtçıtlarımın fiyatı da çok uygun

evet gerçek saç parça başına 10tl dedim diğer konumda..hepsini alana da 80tl sayıyorum koyu sarı rengindedir.bana mail adresi verebilirseniz göndereyim resimlerini burda beceremedim sayfalarınıza bakayım ben de

evet gerçek saç parça başına 10tl dedim diğer konumda..hepsini alana da 80tl sayıyorum koyu sarı rengindedir.bana mail adresi verebilirseniz göndereyim resimlerini burda beceremedim sayfalarınıza bakayım ben de

Özeline yolluyorum şimdi..Yakın çekim yollarsan çok sevinirim :16:

tamamdır mailinize gönderdim resimleri..şanssızlığıma yanıyorum şuan resmen oturup ağlayabilirim :) peki gri botie ile çizme duruyor mu 10ve 11numara yani..Allahtan ayak numaramız aynı ürünlerinize bayıldım

tamamdır mailinize gönderdim resimleri..şanssızlığıma yanıyorum şuan resmen oturup ağlayabilirim :) peki gri botie ile çizme duruyor mu 10ve 11numara yani..Allahtan ayak numaramız aynı ürünlerinize bayıldım

Onlar duruyor canım :)
Kıyafet topiğim de var, istersen oraya da bir göz gezdirirsin..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=685333

İlk sayfadaki tüm ürünler satıştadır.

Bu arada mailin gelmemiş hala.

Onlar duruyor canım :)
Kıyafet topiğim de var, istersen oraya da bir göz gezdirirsin..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=685333

İlk sayfadaki tüm ürünler satıştadır.

Bu arada mailin gelmemiş hala.

bi sorun oldu sanırım ben tekrar göndereyim kusura bakmayın..bu arada ben botiede bazen 37giyiyorum biraz şüpheye düştüm ama çizmeyi çok beğendim kesin alıcam diz üstü o değil mi?kıyafetlerinize de baktım ordan da beğendiklerim var :)

bi sorun oldu sanırım ben tekrar göndereyim kusura bakmayın..bu arada ben botiede bazen 37giyiyorum biraz şüpheye düştüm ama çizmeyi çok beğendim kesin alıcam diz üstü o değil mi?kıyafetlerinize de baktım ordan da beğendiklerim var :)

Botie'ler 37.5 a da olur. Ablama oluyor mesela benim çizme ve botlarım.
Tamam sen tüm beğendiklerini bana söylersin, ona göre anlaşırız :)

fotoğrafları son kez bi düzenleyim dedim oldu Allahtan :) inşallah şimdi gelmiştir

Gelmiş canım, oradan da yazdım, biraz kısa mı çıtçıtların boyu? Ben kendiminkilere ek düşünüyorum da, benimkilerden kısa görünüyor:26:

Bir de yıpranmışlık durumu nedir?

ben burdan bi arkadaştan aldım açıkçası..saçlar güzel kaliteli ama bende ince ve kısa durdular..saçların boyu yaklaşık 45cm..dediğim gibi göğüs hizasından belki biraz aşağıda olurlar

ben burdan bi arkadaştan aldım açıkçası..saçlar güzel kaliteli ama bende ince ve kısa durdular..saçların boyu yaklaşık 45cm..dediğim gibi göğüs hizasından belki biraz aşağıda olurlar

Ovv canım çok kısa onlar bana ya :(
Uğraştırdım seni de..
Sen beğendiğin ürünleri düşünürsen yine yardımcı olmaya çalışırım :16:

Ovv canım çok kısa onlar bana ya :(
Uğraştırdım seni de..
Sen beğendiğin ürünleri düşünürsen yine yardımcı olmaya çalışırım :16:

estağfurullah :) şuan almam biraz zor.. saçlar istediğiniz gibi olsaydı iyi olurdu ama kısmet başka bi güne inşallah..ürünlerinizi çok beğendim satılmazsa ilk fırsatta alıcam :)

Back