kızlar fazla kilolarim yuzunden bunalıma girmiştim 4 ay neredeyse evden dışarı adım
çocuklugumdan beri kilolu bir yapiya sahip oldum tam 102 kiloydum ve yasim 19 du her neyse dusundum şeker kullanmasam cikolata cola ve buna benzer beyaz ekmek tuketmesem acaba zayıflarmıyım ben zayıflamaya inanmiyordum ama dogruymus gunler gecti 2-3 ay annemin ve babamin bana kızım cok zayıflıyorsun demesine inanmiyordum cunku onlar halime aciyor zannetmistim ama oyle degilmiş.. o gune kadar yakın arkadaşım ozgenin evine gitmistim ozge beni gorunce cok sasırmıstı cunku 32 kilo vermis bir sekilde gormustu ama ben saskınlıgını anlıyamadım ozge nin evinde tartı yoktu eczaneye zorla goturdu tartildim ve 71 kilo cikiyordum gozlerime inanamadim eczacıya sordum tartınız dogru calısıyormu diye evet dedi baska bir eczaneye gittik ordada 71 gosteriyordu ve o an mutluluktan ucmustum cunku buyuk beden kıyafetlerden kurtulmustum.insanlar bir başka bakmisti yaptigim diyetten en fazla 10 kilo veririm diye hesaplamistim ama 32 kilo verdim cok mutluyum gunde 6 bardak yeşıl cay iciyorum şimdi kilomu korumak için sunu anladim kilo da en onemli etken;
Şeker,Kola,Cikolata,Ekmek.