Elimde kalanlarla 44. sayfa büyük indirimler yetişen alıyor :)/satılmıştır..

canim elinde kalanlarin fotolarini guncelleyebilir misin rica etsem:26:kafam karisti

trençkotlarda olaca son fiyat nedir. ayrıca kürklü ceket ve uzun kollu elbiler içinde fiyat istiycem. 65 kiloyum. bedenime uyarmı bu mühim

trençkotlarda olaca son fiyat nedir. ayrıca kürklü ceket ve uzun kollu elbiler içinde fiyat istiycem. 65 kiloyum. bedenime uyarmı bu mühim

trenckot fiyat 30tl
kürk yeleğin fiyatı 20tl
elbiselerden sadece bu büyük

Eki Görüntüle 902723

tek alımlar için fiyat söyledim 2 ürün ve daha fazlasına indirim yapıyorum özelden konuşursak

canım burda ıste kot pantolon sıyah beyaz cızgılı hırkanın altındakı dar paca buz mavı

Istediklerim şunlar. Ayakkabı için no nedir. Ben 37-37,5 giyiyorum. Seçtiğim elbiseler de bunlar. Büyük beden olan bunlardan birimi. Kürklü yelekte düğme mi yok ben mi yanlış gördüm. Işte hepsini topalra bir fiyat ver canım.

özel msj kutunu boşaltırmısın

bu ürünler satılmıştır alan arkadaşlarım güle güle kullansınlar
kalan ürünlerle satışa devam

yeşil elbise için göğüs kısmı olmadı demişsiniz küçükmü geldi büyükmü benim üst kısmım biraz iride bana olurmu acaba?

yeşil elbise için göğüs kısmı olmadı demişsiniz küçükmü geldi büyükmü benim üst kısmım biraz iride bana olurmu acaba?

büyük geldi bana likralı bi ürün kumaşı çok kaliteli kendinden sütyenli aslında ama bana yakışmadı yani.. üst kısmı iri olanlar için harika duracaktır

kaç demiştiniz bide boyu normalde nerde uzun olması gerekiyosa kaç cm öğrenebilirmiyim

yarın tam boy ölçüsünü ölçüp söylerim yalnız mini elbise. ben 1.70 boyundayım dizimin 1 karış falan üstüne geliyor.. gecelik olarak bile kullanılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…