siyah kot bolere satıldı mı
canım tost makinam elime ulaştı:):) sıfır gibi sanırım hiç kullanmamışsın ya da çook temiz kullanmışsın. Çok beğendim. Ayrıca güzeller güzeli hediyen için çok teşekkür ederim bayıldım.
kaç beden acaba onu alayım canım ben kaç lirahayır duruyor kot bolero sıfır ürün
kaç beden acaba onu alayım canım ben kaç lira
alayım nasıl yollayacaksınız....satmayında görüşelim lütfen...
kızlar hedorlando dan aldığım trenccoat bende şuan sıfır hiç kullanılmamış ihtiyaçtan satıcam şuan isteyene baya bi soran olmuştu diye hatırlıyorum isteyen varsa aldığım fiyattan vericem ....
canımmm ne kadar?
35 lira canım...................
üzerinde fotosu var mı tatlm
hayır yok ama güzel bişey sadece rengi bana yakışmadı ürün sıfır hiç kullanılmamış elime ulaştı bende hiç kullanmadım zaten düşünürsen yollarım hemen canım yanına hediye de koyarım
30 lira yaparım canım düz zaten kargoyla 36,5 a geldi bana 35 dedim ama 30 olur istersen
30 lira yaparım canım düz zaten kargoyla 36,5 a geldi bana 35 dedim ama 30 olur istersen
canım zaten incecik bi şey hani biraz kalın olsa 30 değer dicektim ben 25 falandır die düşündüm
canım zaten incecik bi şey hani biraz kalın olsa 30 değer dicektim ben 25 falandır die düşündüm
canım 30 a aldım zaten kışlık değil baharlık bişey emin ol çok güzel bir ürün alırsan anlicaksın zaten ama 25 ede veremem ama öyle yağmurluk gbi o kadar da ince değil ceket gibi düşün fermuarlı kolları leoparlı yakasının içi falan
hoşbuldum canım hep Surrender yüzünden ille dalgaya alcak bişileri arkasından beni de sürükledi
o ayakkabıya ben öldüm bittim vermem menim ooo menimdaha 2 kere giydim eskitemedim bile
Adım gecmis
Ama olayı anlamadım
siyaset konusunda banlanmıştık bi ara Bilal meselesi yüzüzden o mevzu
daha ugramadım o dağlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?