Elimde kalanlarla 44. sayfa büyük indirimler yetişen alıyor :)/satılmıştır..

hakim yaka değilde arkası açık pencereli gibi tarzda gömlek yani.klasik gibi değil spor bu tarz hakim yaka olması önemli değil

kuzum elimde olanları ekledim hep kalanlar 37. sayfada. diğer konumda da var bişiler bak oralara belki vardır istediğin bişi kargonu çıkarmışken ekleriz onuda

Sen 7tllik urunu 10verıceksın ıcıne 3tlme karsılık hedıye koycaksın yanlıs bısı varmı benmı yanlıs anladım daha acıklayıcı yaz cnm anlamıyorum senı

ben 7tl yazmışım madem 7tlye bırakırım tulumu diyorum ama tam fiyata tamamlarsınız olur diyorum :26: yani o 3tlye karşılık hediye koyim diye bişi demedim :26: bide öyle burdan hediye seç gibi bi durum yok nilay_ilker arkadaşımızla özelden konuşmuştuk o yüzden kendi burdan seçti yani :26: ifade edebilmişimdir kendimi umarım :44:

Cnm başka urun almıycam 7tlye karsılık 10tl ödıycem? ??????

Cnm kalsın tulum ben anlatamadım tmmbaska urun almıyım ama sana 10tl ödıyeyım sende bısı koy ıcıne dedım ama anlamadın

ben seni anladım da kendimi anlatamadım galiba :26: seçebilirsin 37.sayfadan bişi dedim ama kalsın dersen sen bilirsin canım

bu sayfada elimde kalanları güncellicem bakabilirsiniz ve diğer 2 konumun güncel hallerine de

Son düzenleme:

hedor bebişim, hoşgeldin çıkmışsın mapıstan :)

duydum ki sen buradaki bir arkadaştan dolgu topuk, kahverengi bi ayakkabı almışsın
zor kullanıp senden almayı düşündüm bende

hedor bebişim, hoşgeldin çıkmışsın mapıstan :)

duydum ki sen buradaki bir arkadaştan dolgu topuk, kahverengi bi ayakkabı almışsın
zor kullanıp senden almayı düşündüm bende

hoşbuldum canım hep Surrender yüzünden ille dalgaya alcak bişileri arkasından beni de sürükledi

o ayakkabıya ben öldüm bittim vermem menim ooo menim daha 2 kere giydim eskitemedim bile

25 liralık ürünleri 20ye düştüüüm çok az sayıda kaban ve mont kaldı hiçbiri kullanılmadı kalanlara buyruuun
ayakkabılarda 20 lira oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…