Elimde kalan sıfır ayarında ürünler/Sayılı günler sonra dukkan kapaniyor/satılmıştır.

AycaAydin

Hayata attığım en güzel imzam
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
3.336
94
113
37
İstanbul
Marka ve az kullanılmış bu şık ve temiz ürünlerimi satıyorum.Son sayfada hepsi günceldir.Ayakkabı,abiye,çanta ve birçok şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bedenlerini yazamadım çoğu Large ve Medium yine ürünü tarif edip sormak isteyenler yazabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Baştan yazıyorum fiyatlarını:
Resim:1=15,00tl
Resim:2=15,00tl
Resim:3=50,00tl
Resim:4=10,00tl
Resim:5=15,00tl
Resim:6=15,00tl
Resim:7=10,00tl
Resim:8=10,00tl
Resim:9=10,00tl
Resim:10=7,50tl
Resim:11=7,50tl
Resim:12=7,50 tl
Resim:13=7,50 tl
Resim:14=7,50 tl
Resim:15=7,50tl
Resim:16=7,50 tl

Merhaba canm msjın iletilerime düşmemiş şuan geldi geç yaZdım haliyle ben 40-42 bedenim sadece 7numara gömlek s beden diğrleri 40-42 bedene çok rahat olur toplu iki üç adette indrm yapabilirm

Ama o gömlek çok kaliteli orkinal zara ürünü aşırı likralı ben onu yuvarlak yada V yaka kazaklarla giyiyorm hala bana oluo kilom 76

Hanımlar kaçırmayın derim

7,,15,ve 16 nolu kıyafetler bedeni nedir 40_42 bedene uyarmı?

Merhaba canm msjın iletilerime düşmemiş şuan geldi geç yaZdım haliyle ben 40-42 bedenim sadece 7numara gömlek s beden diğrleri 40-42 bedene çok rahat olur

2ve 13 dekılerın bedenını tam yazarmısın cnm

anladım canım diğer 2 elbiseyi almak istiyorum bende istanbuldayım eldende alabilirm ama istanbulun hangi semtindesin canm sen ?:26:

ayy uzakmış kargo dahamı kolay olur ki ptt kargo hesabın varmı canm ve 2 elbise ne kadar edior :44:
Tamm canm zaten endişe etme kendim ve eşim mağazacı olduğumuz için çok kıyafetim var bu yüzden 1 kez kullanmışımdır topu topu15-16 numara elbislerimi istyorsun ona göre sölimde yalnş olmasn tatlım kargo yaparm ptt ye adıma yatırabilirsin sorun değil

evet canım 15 ve 16 numara istiyorum onları aa eşin sen mağzacı iyimiş ya öle yapalım madem adına yatırıym ben adresi özelden yazıyım anlasalım

engele takıldım 5 dakika engeline iki adreste ptt ye ait canım şube ismi pendik fevzi çakmak şubesi ben kopyala yapıstır yaptıgmdan internetten adreside şey yapmışım

Tamamdr canm haZrlıorm ben sende yatrdğnda hbr verirsin bana tatlşko

15-16 numaralı elbisler ares ares adlı arkadaşa satılmıştr.Güzel günlerde kullanması dileğimle

Tamamdr canm haZrlıorm ben sende yatrdğnda hbr verirsin bana tatlşko

tamam canım haber veriirm acelesi yok bugun kendini sıkıstırma canm yarında kargoya gönderebilirsinn geldigi an paranı hesabına yatırırım hemen gelir yazarım sana insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…