- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 47
- Konu Sahibi Hayatimmm70
-
NEDEN VERMEK İSTİYORSUNUZelimde 25 adet ovulasyon testi, preseed jel ve 2 tane de gebelik testi var,
ihtiyacı olan arkadaşımıza sadece kargo ücreti kendi karşılaması ile vermek istiyorum,
Merhaba isterseniz ben alabilirimelimde 25 adet ovulasyon testi, preseed jel ve 2 tane de gebelik testi var,
ihtiyacı olan arkadaşımıza sadece kargo ücreti kendi karşılaması ile vermek istiyorum,
NEDEN VERMEK İSTİYORSUNUZ
Özelden yazıyorum sizeMerhaba isterseniz ben alabilirim
Aynen benim ihtiyacım kalmadı en azından alan kişi dua etse yeter bana.napsın kadın hamile zaten
en azından iş görsün ihtiyacı olan birine vericek
gayet mantıklı bence
de alabilirim canmelimde 25 adet ovulasyon testi, preseed jel ve 2 tane de gebelik testi var,
Bu testleri nerden alıyosunuz bilgi alabilirmiyim eczanelerden bulabilirmiyim ???pembemavili arkadaşımız ilk yazdı onunla mesajlaşmıştık, gönderiyorum, diğer arkadaşlara yardımcı olamadım , inşallah isteyen herkese bebek sahibi olmak nasip olur
Bu testleri nerden alıyosunuz bilgi alabilirmiyim eczanelerden bulabilirmiyim ???
elimde 25 adet ovulasyon testi, preseed jel ve 2 tane de gebelik testi var,
Hangi siteden alıyosunuz gitti gidiyordan vermiştim 2 hafta önce sipariş gelmedi iptal ettim bende başka bi sitede varmı acaba ?Eczanelerde pahalı oluyor internetten alın yanında gebelik testi hediyeli olanlarda var 10lu 20 li 50 li ovulasyon testleri gayet uygun internette bende internetten alıyorum
Hangi siteden alıyosunuz gitti gidiyordan vermiştim 2 hafta önce sipariş gelmedi iptal ettim bende başka bi sitede varmı acaba ?
Tamamm çok teşekkür ederimmmN11 sitesinde var ben oradan temin ettim. Hem yorumları da görebiliyorsunuz.
Tamamm çok teşekkür ederimmm
Şimdi sipariş verdim ama hafta sonu ya pazartesiye kalır muhtemelen :)Rica ederim :)
Şimdi sipariş verdim ama hafta sonu ya pazartesiye kalır muhtemelen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?