• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık elimde kalan ovu testleri, ücretsiz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pembemavili arkadaşımız ilk yazdı onunla mesajlaşmıştık, gönderiyorum, diğer arkadaşlara yardımcı olamadım , inşallah isteyen herkese bebek sahibi olmak nasip olur

Bu testleri nerden alıyosunuz bilgi alabilirmiyim eczanelerden bulabilirmiyim ???

Eczanelerde pahalı oluyor internetten alın yanında gebelik testi hediyeli olanlarda var 10lu 20 li 50 li ovulasyon testleri gayet uygun internette bende internetten alıyorum

Eczanelerde pahalı oluyor internetten alın yanında gebelik testi hediyeli olanlarda var 10lu 20 li 50 li ovulasyon testleri gayet uygun internette bende internetten alıyorum
Hangi siteden alıyosunuz gitti gidiyordan vermiştim 2 hafta önce sipariş gelmedi iptal ettim bende başka bi sitede varmı acaba ?

Şimdi sipariş verdim ama hafta sonu ya pazartesiye kalır muhtemelen :)

Genelde aynı gün veriyorlar belki cumartesi öğlene kdr açık kargolar verebilirler pzt en geç salı elinizde olabilir belli olmuyor ama geciktirmiyorlar yani kargolama tarihini bile yazıyorlar zaten çabuk gelir yani.

Back