elimde değil bebişimi kıskanıyorum

mihrimahinannesii

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
163
69
13
3bucuk aylık bebeğim var. kayınvalidemden falan değil ama görümcelerimden kıskanıyorum. çünkü sevme şekilleri tamamen tahrik edici. cocugumu sevmek için alıp ben yokmuşum gibi davranılıyor benimsiyolar annesi rahatsız olur mu demeden kucaklayıp öpüyorlar. agızlarında hep sen büyü senle şuraya gidicez buraya gidicez vs diyorlar (sanki ben izin vericem de) sosyal medyaya foto attıgımda methiyeler düzüyorlar. en önemlisi eşim de onlarla bir olup bebeği aralarına alıp seviyorlar cocuk sanki tek onun gibi davranıyorlar beni hiçe sayıyorlar koruöa iç güdüsü olsa gerek bu durum beni rahatsız ediyor. kafaya takıyorum bu şekilde bi ömür nasıl gecer. umarım ben abartıyorumdur.

3bucuk aylık bebeğim var. kayınvalidemden falan değil ama görümcelerimden kıskanıyorum. çünkü sevme şekilleri tamamen tahrik edici. cocugumu sevmek için alıp ben yokmuşum gibi davranılıyor benimsiyolar annesi rahatsız olur mu demeden kucaklayıp öpüyorlar. agızlarında hep sen büyü senle şuraya gidicez buraya gidicez vs diyorlar (sanki ben izin vericem de) sosyal medyaya foto attıgımda methiyeler düzüyorlar. en önemlisi eşim de onlarla bir olup bebeği aralarına alıp seviyorlar cocuk sanki tek onun gibi davranıyorlar beni hiçe sayıyorlar koruöa iç güdüsü olsa gerek bu durum beni rahatsız ediyor. kafaya takıyorum bu şekilde bi ömür nasıl gecer. umarım ben abartıyorumdur.
Ay yok artık ama ya . Bebeğini sevmeseler daha çok üzülürsün inan bana

ay bende kiskanirdim ya.

Babasina da benzetiyorlardir kesin, hatta babasina benzettikten sonra sanki siz hic denklemde yokmuşsunuz gibi kirk kat ele bile benzetiyorlardir ama asla size benzetemiyorlardir.

Degil mi?

Öpme konusunda ben de istemezdim ama istediklerini desinler zaten olmayacak kaç yaşında kadındır görümce dediğin bir kaç yıla kendi evlenip hayatına düşecek o zamanlar belki kendi doğurup onunla meşgul olacak yani sevgisini belirtmek için kullanılan laflar ben takılmazdım. Sosyal medyada da yorum yapmasa yokmuş gibi davransalar daha çok kırılır insan. Aranızda bir problem mi var?

Ay bu yeni nesil anneler de her şeyden kıl kapar olmuş he.

Öpmeleri konusunda uyarabilirsiniz ama büyüyünce şuraya gidicez bak sen bir büyü falan bunlar gayet içten cümleler.Artniyetli geldiniz bana kusura bakmayın sizin çocuğunuz olduğu kadar onların da abisinin çocuğu.Sadece size ait değil bilin isterim

Öpme konusu dışında biraz hassas olduğunuzu düşünüyorum. Bebişlerin öpülmesine bende karşıyım. Yeğenlerimi bir yaşına gelene kadar sadece kafasından ve ensesinden öptüm. Yüzüne temas etmedim. Ama yeğeni olunca insan gerçekten çok seviyor, kendi çocuğun gibi benimsiyorsun, değer veriyorsun. Bende derdim hadi büyüyünde gezelim diye 🥲

İleride de biri alsa çocuğa biraz baksa da ben gezsem diyeceksin😂 ilk zamanlar ben de uçan kuştan kıskanmış kucağımdan indirmemiştim. En çok beni sevecek saplantısı vardı.
Sonra normale dönüyorsun merak etme. Bak benim oğlan 7 yaşında dün teyzeleriyle kaldı. Ben de kocamla baş başa takıldım mis gibi. Bana olan sevgisini azaltmıyor ya bensiz zaman geçirmesi
Ayrıca halası onlar, elbette sevecekler bir yerlere gidecekler.
Teyze ve halayla gezmenin de tatlı taraflarını yaşayacak.
Çocuğunu akrabalık ilişkilerinden de mahrum bırakmak bencillik. Ben yazları anne ve babamın yıllık izni al olunca halama yazlığa giderdim tek başıma. Çok güzel tatil geçirir çok eğlenirdim/ rahmetli halamı hala çok güzel anarım. Keşke daha çok ömrü olsa derim. Halamı sevmem anneme olan sevgimi azaltmıyor sonuçta. O ayrı bu ayrı.

Tam tersini düsün bebegini sevmeseler görmezden gelseler Cocuk cagına geldiginde arkadasları yoksa halaları tarafından sevilmiyor vs vs daha üzülmez miydin? Kıskanclık gecici bir durum geciyormus bir süre sonra :)

3.5 aylik bebegi neden opturuyorsunuz?
Sarilir sevilir falan ama ben bebeklerin opulmesine karsiyim
Hic mi haber okumuyorsunuz?
Kiskanmaktan once sagligini dusunun
bu başlığı atan biri sizce izin verebilir mi ? uyarıyorum ellerini öpüyorlar kendilerince önlem amaçlı ama ellerini de agzına sokuyor. eşim izin veriyor ben hep uyarıyorum.

Tam tersini düsün bebegini sevmeseler görmezden gelseler Cocuk cagına geldiginde arkadasları yoksa halaları tarafından sevilmiyor vs vs daha üzülmez miydin? Kıskanclık gecici bir durum geciyormus bir süre sonra :)
aynen üzülürdüm haklısın inşallah geçer ya bende rahatsız oluyorum her an tetikte olmaktan

İleride de biri alsa çocuğa biraz baksa da ben gezsem diyeceksin😂 ilk zamanlar ben de uçan kuştan kıskanmış kucağımdan indirmemiştim. En çok beni sevecek saplantısı vardı.
Sonra normale dönüyorsun merak etme. Bak benim oğlan 7 yaşında dün teyzeleriyle kaldı. Ben de kocamla baş başa takıldım mis gibi. Bana olan sevgisini azaltmıyor ya bensiz zaman geçirmesi
Ayrıca halası onlar, elbette sevecekler bir yerlere gidecekler.
Teyze ve halayla gezmenin de tatlı taraflarını yaşayacak.
Çocuğunu akrabalık ilişkilerinden de mahrum bırakmak bencillik. Ben yazları anne ve babamın yıllık izni al olunca halama yazlığa giderdim tek başıma. Çok güzel tatil geçirir çok eğlenirdim/ rahmetli halamı hala çok güzel anarım. Keşke daha çok ömrü olsa derim. Halamı sevmem anneme olan sevgimi azaltmıyor sonuçta. O ayrı bu ayrı.
Ben de 8 yaşındayken 1 ay kalmıştım teyzemlerin yazlığında, o kadar güzel anılarım oldu ki hala anlatırım.Hepsini de hatırlıyorum keşke o zamanlara dönsek diyorum bazen.
Halanıza rahmet dilerim

Ben de 8 yaşındayken 1 ay kalmıştım teyzemlerin yazlığında, o kadar güzel anılarım oldu ki hala anlatırım.Hepsini de hatırlıyorum keşke o zamanlara dönsek diyorum bazen.
Halanıza rahmet dilerim
Amin teşekkür ederim.
Halalarla teyzelerle geçirilen zaman, nine dedelerle geçirilen zamanın çocuklara faydası çok gerçekten.
Ortada ciddi bir ihmal istismar bir tehdit yoksa sırf kıskançlıktan çocuğu uzak tutmak bana çok bencilce geliyor ondan.
Çocuğun da bu ilişkileri yaşamak hakkı çünkü.

Back
X