• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimde bir kutu Gonal f 450 mevcut Bursa

pembeuzum

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
78
5
16
34
Bir kutu Gonal-f 450 kaldı elimde. Kesinlikle dolaptan çıkarılmadı emin olabilirsiniz ( kimsenin vebalini alamam, bozulmuş ilaç değildir asla )
Bursa içi elden teslim edebilirim ihtiyacı olan yazsın lütfen.

Merhaba
İstanbul'dayım motor kuryeye verseniz buzlukla ben karşılarım çok ihtiyacım var

Bir kutu Gonal-f 450 kaldı elimde. Kesinlikle dolaptan çıkarılmadı emin olabilirsiniz ( kimsenin vebalini alamam, bozulmuş ilaç değildir asla )
Benimde suan elimde ganol f 900 var ihtiyaci olan bursa yildirimdayim buzdolabind aduruyor suresi 28 gun ihtiyaci olan alsin

CANIM BURSADA KİME GİDİYORSUN TÜP BEBEK İÇİN?

Benim kuzenim de almak istiyor peki bunun bir süresi var mı kız hiç buzdolabından çıkarmadım dedi yaklaşık bir aydır duruyor dedi Bir aydır duruyorsa eğer bir sorun olmaz değil mi eğer dolaptan çıkarmadıysa

Merhaba ilac duruyor mu acaba

Back