- 1 Mart 2013
- 2.148
- 157
- 113
- Konu Sahibi Zeymer1980
İsteyen arkadaslar özelden mail adreslerini yollarsa hemen resim yollarım yakın resimleriyle beraber tertemizler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi 3-4 yas ve markalidir
Nerede oturuyorsun canım. Ankara ise iyi olur. özellikler 2-3 yaş eşofman altı kışlık ihtiyacımız var. serpildmrk@gmail.com adresinebütün kıyafet fotolarını gönderebilirsen fiyatları uygun ise toplu almak isterim.
Ürünleri göremiyorum bede samsun dayım ihtiyacım var baya kislik yazlık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Samsunda oturuyorum daha yeni ankaradan tayin olduk canim((( 2-3 yas yok elimde hepsi 3-4 yas yarın yollarım inşallah badyler kadife esortman takımları kaban ruzgarlik hepsi var kot elbiselerde var
Öncelikle tayin yerin hayırlı olsun canım. 4-5 yaşı da yollarsan değerlendirebilirim. Birde 6-7 yaş erkek çocuk kıyafetleri elimde var. sıfır ayarında markalı takas yapmak istersen ben de sana yollarım. değerlendirirsin.
Erkek cocuk larını da bakabilirim
Erkek cocuk larını da bakabilirim
Benim oğlum suan 5 yaşına girecek kızım da 2 bitecek o sebebten yaşlar yakın ihtiyaca var ben size mail adresini yollim ins resimleri görürüm guldane_hakan_toktay@hotmail.com
tek eşofman altı ihityacımız da var. hepsini aynı kişiden almak istiyorum.Öyle bulamazsam canım değerlendirecem. tek üstler için kargo ödemeyim şimdi .Hayırlı satışlar. WHAT SHAP telofonumun internet özelliği yok.
.............."........................