• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Elimde 3-4 yas kız için kislik bady mont kaşife esortman takımlar var

Zeymer1980

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
2.148
157
113
İsteyen arkadaslar özelden mail adreslerini yollarsa hemen resim yollarım yakın resimleriyle beraber tertemizler

Hepsi 3-4 yas ve markalidir

Nerede oturuyorsun canım. Ankara ise iyi olur. özellikler 2-3 yaş eşofman altı kışlık ihtiyacımız var. ...adresinebütün kıyafet fotolarını gönderebilirsen fiyatları uygun ise toplu almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerede oturuyorsun canım. Ankara ise iyi olur. özellikler 2-3 yaş eşofman altı kışlık ihtiyacımız var. serpildmrk@gmail.com adresinebütün kıyafet fotolarını gönderebilirsen fiyatları uygun ise toplu almak isterim.

Samsunda oturuyorum daha yeni ankaradan tayin olduk canim :(((( 2-3 yas yok elimde hepsi 3-4 yas yarın yollarım inşallah badyler kadife esortman takımları kaban ruzgarlik hepsi var kot elbiselerde var

Son düzenleme:
Ürünleri göremiyorum bede samsun dayım ihtiyacım var baya kislik yazlık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Samsunda oturuyorum daha yeni ankaradan tayin olduk canim :(((( 2-3 yas yok elimde hepsi 3-4 yas yarın yollarım inşallah badyler kadife esortman takımları kaban ruzgarlik hepsi var kot elbiselerde var

Öncelikle tayin yerin hayırlı olsun canım. 4-5 yaşı da yollarsan değerlendirebilirim. Birde 6-7 yaş erkek çocuk kıyafetleri elimde var. sıfır ayarında markalı takas yapmak istersen ben de sana yollarım. değerlendirirsin.

Öncelikle tayin yerin hayırlı olsun canım. 4-5 yaşı da yollarsan değerlendirebilirim. Birde 6-7 yaş erkek çocuk kıyafetleri elimde var. sıfır ayarında markalı takas yapmak istersen ben de sana yollarım. değerlendirirsin.

Teşekkür ederim 4-5 yas yok elimde bu sene giyecek takas düşünmüyorum çünkü oğlum 20 aylık daha teyzesi bu arada yolladım

Watsap dan gorussek daha i olur ben özelden nsl msj atılır bilemiyorum mail adresinde sürekli sorun oluşuyor cunku

Erkek cocuk larını da bakabilirim

tek eşofman altı ihityacımız da var. hepsini aynı kişiden almak istiyorum.Öyle bulamazsam canım değerlendirecem. tek üstler için kargo ödemeyim şimdi .Hayırlı satışlar. WHAT SHAP telofonumun internet özelliği yok.

tek eşofman altı ihityacımız da var. hepsini aynı kişiden almak istiyorum.Öyle bulamazsam canım değerlendirecem. tek üstler için kargo ödemeyim şimdi .Hayırlı satışlar. WHAT SHAP telofonumun internet özelliği yok.

Esortman altıda cok var ama kısa olabilir diye bekletiyorum daha kısa cok var nasip canım

Benimkiler gibi temiz olursa renkleri karışmamış olursa sevinirim oglumunda bir sürü 12-18 aylık kisliklari var markalı hepsi takas yapabiliriz tesekkurler

Back