elim yandı

lajour

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
185
6
konuyu yanlış yere açmış olabilirm ama şu sıcak su torbaları var ya o patladı.parmağım ayağım ve bacağımın üst kısmı yandı,çok şiddetli bir yanma olmasada şu anda parmağım ve bacağım sızlıyor.öğrenciyim su toplamaması lazım ayağımın.hemen soğuk suya tuttum silverdin diye bir krem var ondan sürdüm .başka napmam lazım etkili bir krem var mı

bepantenin yanıklara karşı çok iyi gelen bir merhemi var,bunun sprey şekli de olması lazım galiba...basit bir yanık tipine benziyor anlattığınız,ben makarnanın suyunu süziim derken tencerenin sapı kopmuştu.ya rab onu nasıl bir acıydı!neyse kremi ordan biliyorum.bir eczaneye sorun olmazsa,neticede onlar da yarı dr. sayılır.hafife de almayın ama...bildiğiniz acıdan daha farklı bir acı hissediyorsanız,ya da yara tuhaf görünüyorsa bir cildiyeye gidin.felaket habercisi gibi olmasın ama arkadaşım çaydanlıktan dökülen suyu önemsemedi ve parmağı neredeyse kangren olmak üzereymiş haberi yoktu.geçmiş olsun bu arada.

geçmiş olsun
bir aktardan, eczaneden veya hatta artık kuruyemişçilerde bile bulunuyor, buğday yağı alıp kullanın

Hücre yenileyici, selülit için, yanık ve yara ve diğer cilt problemlerinde, kırışıklarda da etkili olarak kullanılır. Ayrıca hassas ve yıpranmış saçlar için faydalıdır. Cilt lekeleri, güneş lekeleri ve doğum lekelerini giderir. E vitamini ve mineraller bakımından zengindir. Yüzün ve vücudun E vitamini ihtiyacını karşılar.

teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için,su toplamasından korkuyorum inş olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…