Elim camdan kesildi - iz kalmaması için ne yapmak gerekir

maggies

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
7
0
merhabalar,
sağ el işaret parmağımın üstü ortadaki ekleme yakın bir yerden dün akşam aynanın kırık kalmış köşesine geçirdiğim için kesildi. kanamayı durdurunca bir yarık açıldığını farkettim ve epey panikledim. bugün şirket doktoruna gittiğimde parmağımı büktü, sadece biraz acıdığını söyledim, parmakta fonksiyon bozukluğu yaratmıyorsa dikişe gerek olmadığını söyledi. ama alttan bembeyaz bir deri göründüğünü, ve dudaklar birbirine paralel değil de, yamuk bir şekilde kesik oluştuğunu gördüğümden tam emin olamadım, sizce ne yapılması gerekir?

cam kesiği izinin hiçbir zaman iyileşmediğini, estetik müdaheleyle bile belli ölçüde yokedilebildiğini okudum, doğru mudur?

daha iyi anlaşılması için kanama durduktan hemen sonra çektiğim fotoğrafları ekliyorum, yardımlarınızı bekliyorum, çok teşekkürler.

gecmıs olsun öncelikle..
cam kesiği geçmiyor malesef cnm.
belki de bir dermotolaga gidersen iz kalmaması için bir krem alabilrsin.gecen yıl duşakabinin kapısını kapatırken nasıl oldugunu anlayamadım,cm kırıldı parça parça
üzerime doğru..sadece elimin üzerini sıyırmış şükür.ama geçmedi malesef izi duruyor 1-2 cm lik birşey..belki krem vs
. kullansaydım gecerdi bilmiyorum..

Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. Dikiş atılması için geç kalınmış durumda ama dikiş atılsa bile orada iz kalması muhtemel. Şu an itibari ile yarayı temiz ve kuru tutmanızda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…