• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elija korse kulllanan var mı

emelyapici

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
31
4
6
34
İstanbul
merhaba kızlar ben doğum yapalı 20 gün oldu korse almayı düşünüyorum internette araştırınca elija diye bir korse buldum onun yerine pentiden alsam olmaz mı yardımcı olursanız çok sevinirim göbekli kalmak istemiyorum sezeryan olmuştum 9 nisanda

merhaba kızlar ben doğum yapalı 20 gün oldu korse almayı düşünüyorum internette araştırınca elija diye bir korse buldum onun yerine pentiden alsam olmaz mı yardımcı olursanız çok sevinirim göbekli kalmak istemiyorum sezeryan olmuştum 9 nisanda

Elija veya penditen hiç fark etmez bence sıkı olsun hemde baya sıkı ben hem korse takıyorum hemde arada bi uzun bi kumaşla bağlıyorum bnm ki normal doğum ama göbek çok sen geç kalmışsın göbek bağlamakla doğum yapar yapmaz takacaktın benm oğlum 35 günlük ben sadece ilk 4 gün takmadım

Korse arastiranlara faydam olsun.vedette diye bir korse var netten kendi sitesinden satin alabiliyorsunuz.diğer aldigim ne penti ne elija korseymis .korse diye vedetteye derin ben giydigim an bel göbek bolgem 5cm inceledi nasip oluyor bilmiyorum ama orantili bir şekilde inceliyorsunuz kesinlikle kaymiyor askilari var kilot kismi iz yapmiyor tsytla bile gidiyorum.pahali bir marka ama on numara.keşke en baştanalsaymisim ddiğerlerine verdiğim paraya yazik oldu

Back