canım benim sende benim gibi 29 yıldır eğri bir burunla yaşasaydın ve ameliyat korkusu senin için bir kabus olsaydı da en sonunda gayet sorunsuz bir ameliyatla bir dr sende harikalar yaratsaydı değil burada 8 yorum yapmak gazetelere ilan bile verirdin...ben ameliyattan öncede buraya girdim ve cem bey ile ilgili olumsuz yorumlarıda okudum,yinede doktoruma güvendim,benim için kolay bi kararmıydı sanıyorsunuz hayır kolay olmadı ama son ana kadar hep içimde bir umut vardı,,,hiç ağr sızı çekmeden sadece biraz morluklar ki o da olucak malum, Cem Bey in de kendine olan güveninin bana yansımasıyla herşeyin üstesinden beraberce geldik çok şükür..ben ona teşekkür etmeyeyim de kim etsin...ahdetmiştim buraya giricem ve o olumsuz yazılara bi cevap vericem diye...ben olanı söylüyorum mutluluğumu paylaşıyorum,benimde deneyimim bu,burnum kötü oldu ameliyatım başarısız oldu da ben mi yalan söylüyorum,ne ortaklığım var benim cem bey ile,nihayetinde bende onun bir hastasıyım,,,ameliyat ödemlerim geçer geçmez resimde paylaşmak isterim tabiki neden olmasın
canım benim sende benim gibi 29 yıldır eğri bir burunla yaşasaydın ve ameliyat korkusu senin için bir kabus olsaydı da en sonunda gayet sorunsuz bir ameliyatla bir dr sende harikalar yaratsaydı değil burada 8 yorum yapmak gazetelere ilan bile verirdin...ben ameliyattan öncede buraya girdim ve cem bey ile ilgili olumsuz yorumlarıda okudum,yinede doktoruma güvendim,benim için kolay bi kararmıydı sanıyorsunuz hayır kolay olmadı ama son ana kadar hep içimde bir umut vardı,,,hiç ağr sızı çekmeden sadece biraz morluklar ki o da olucak malum, Cem Bey in de kendine olan güveninin bana yansımasıyla herşeyin üstesinden beraberce geldik çok şükür..ben ona teşekkür etmeyeyim de kim etsin...ahdetmiştim buraya giricem ve o olumsuz yazılara bi cevap vericem diye...ben olanı söylüyorum mutluluğumu paylaşıyorum,benimde deneyimim bu,burnum kötü oldu ameliyatım başarısız oldu da ben mi yalan söylüyorum,ne ortaklığım var benim cem bey ile,nihayetinde bende onun bir hastasıyım,,,ameliyat ödemlerim geçer geçmez resimde paylaşmak isterim tabiki neden olmasın
ELLERİNE SAĞLIK CEM KARAS!!!
Merhabalar,EKOL KBB merkezinde Dr.CEM KARAS'a henüz 10 önce ameliyat oldum,ne denir, nasıl denir ,bu duygu nasıl tarif edilir bilmiyorum,çok çok çok memnunum ve tek bir cümle söyleyebilirim ki; ellerine ,kollarına, yüreğine bilgine ,emeğine,güler yüzüne ve insanlığına sağlık CEM Bey...
29 yıldır burnumda ciddi bir eğrilikle yaşadım,ameliyat korkusu ve doktor seçimindeki kararsızlıklarım nedeniyle bu günlere kadar gelmiştim,en sonunda Allah'ın bana büyük bir lütfu ki Cem Bey ile tanıştım,güler yüzü,insanca tavırları,kendine güveni,hastalarıyla olan arkadaşlığı ve doktorluğunun hakkını veren bilgisi becerisi beni öyle çok etkiledi ki hiç tereddütsüz ameliyat olmaya karar verdim.
ameliyat öncesi, ameliyat sonrası ve 10 günlük alçı ve tanponların alım süresine kadar hiçbir ağrı sızı çekmeden ( sadece yüzümde olması muhtemel morluk ve şişlikler oldu ki 3 günde onlarda geçti) bu süreci de tamamladım.burnum açıldığında da sonuç mükemmeldi...kesinlikle şunu söyleyebilirim ki İZMİR'DE KBB VE ESTETİK BURUN AMELİYATININ ADRESİ EKOL KBB MERKEZİ DR.CEM KARAS...
teşekkür ederim ,tabi sizde haklısınız ama bende burada yazılan olumsuz şeyleri görünce o nedenle şaşırdım ve teşekkür etmeyi bi borç bildim,tabiki bu benim şimdiki memnun halim ve allahtan dilerim ömür boyu da böyle gider...ben herkeze önerebilirim ama her ameliyat bir risktir sonuçta.dr a güvenmek çok önemli,bana Allah yardım etti ,inşallah herkezinde yardımcısı olsun
merhaba öncelikle pelinciğim,geçmiş olsun ve umarım herşey dilediğin gibi olur...3. ameliyatın ise ben bişey diyemem tatlım tabiki,nasıl bir durumun olduğunu bilemiyorum.ama git istersen bi muayene ol.bişey kaybetmessin bi fikir alırsın,aklında hangi dr lar var ise bi görüş hepsiyle tek tek,aklında bi soru işareti kalmasın,benim ilk ameliyatım olduğundan sorunsuz oldu ve Allahtan ten dileğim de son olsun inşallah ömür boyu böyle gider...foto koymak istiyorum tabiki ama biraz ödemlerim var ondan sonra koysam daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?