Elif Şafak'tan sözler..

ForgetMeForever

One Day Baby We'll Be Old
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
211
0
26
İstanbul
Bir anın doğması için, bir anın ölmesi gerekir. Yeni bir "ben" için eski bir ben'in kuruyup solması gibi..

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kişi sevdiğini allah'a emanet ederse, onu birdaha görmeden ölmezmiş. "öyleyse allah'a emanet ol.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şeriat der ki: seninki senin, benimki benim. Tarikat der ki seninki senin, benimki de senin. Marifet der ki: ne benimki var ne seninki. Hakikat der ki: ne sen varsın, ne ben.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neden baktın neyi geride bıraktığına? Söylesene, insan terk ettiği şeye neden dönüp bakar son defa.

Artık sana yazamam ama, seni yazarım söz.

Şimdi tek istediğim nefes alabilmek, ötesinde yok gözüm. Kaçmak da mümkün buradan elbette ama benim istediğim kaçmak değil ki. Ne varmayı arzuladığım bir öte diyar, ne de bir yerlerde bıraktığım kayıp bir cennetim var. Sadece çıkmak istiyorum. Çıkmak da değil, çıkabilmek. Ben o ihtimali seviyorum. Seçeneğim olmasını, kapının aralık kalmasını.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Şarkı üç dakika yirmi saniye ama tekrar tekrar çalınırsa sonsuza kadar sürebilir.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Önce diyorsun ki : dünyada bir ben varım! Sonra: bende bir dünya var! Ve en nihayetinde:"ne dünya var,ne ben varım!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…