• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elif Şafak'tan HDP yazısı

Hepimiz barış istemiyormuyuz hepimiz aynı topraklarda huzur içinde yaşayalım istemiyormuyuz söze gelince hepimiz böyle deriz. Ama burda bir Selahattin resmi görseniz veya haber hemen başlıyor kusmalar. Yahu açık açık söyleyin sevmiyoruz Kürtleri deyin de rahatlayın.
apo kürt halkına zarar veriyor,benim nice öğretmenlerim,polis ,dr,vs küert ve türk oldu,haksızlık olsa bir yere gelemezlerdi toplumda..müslümanlık elden gidiyor,laiklik elden gidiyor,dediler,sizleride özgürlüğünüz kısıtlanıyor diye kandırıyorlar..almanyada doğan türk genci vatanım almanya diyor gocunmuyor

Ben sizi cok seviyorum mesela gerçekten içten ve samimi bir şekilde kardeşim gibi annem babam gibi. Olmadık mi hepimiz adem ile havadan. Aynı memeden süt içmedikmi.

Ben sizi cok seviyorum mesela gerçekten içten ve samimi bir şekilde kardeşim gibi annem babam gibi. Olmadık mi hepimiz adem ile havadan. Aynı memeden süt içmedikmi.
yani,millet aya çıktı biz yaya kaldık suriyeliye sınavsız ünüversiteye giriş,millet sürünsün sınavlarda..bunlarda okumakla bi ..olunmaz nasılsa demişlerdir,ha tanıdığı varsa ayrı:KK53:

Benim babam kanser hastası hemde neden olduğunu bilseniz keşke burda samimiyetine inandığım insanlar olsa idi. Yok bunlar okadar nefret dolu ki herseye bir kulp takarlar

Her kürt selahattin demirtasi temsilcisi olarak görüyor mu ki burada demirtasi desteklemeyenlere "kürtlerden nefret ediyorsunuz" ithaminda ve genellemesinde bulunuyorsunuz?

Bir siyasi partiyi desteklemeyen kişiler tüm kürtlerden nefret ediyormus cikarima bak.

Muthis bir partizanlikla akpyi destekleyen ve diğer tüm siyasi gorustekileri kotuleyenlerden bir farkiniz olsun. Elestirdiklerinizden bir farkiniz olsun.

Son düzenleme:
Inan Türkiye cumhuriyetin den ve akp nin politikasında nefret etmem için okadar nedenim varki. Ama nefret etmiyorum çünkü bizi bu hale getirenler belli. Benim babam yumurtalıkları na elektrik verile verile çektiği işkence ve ızdıraplara dayanamayarak kanser oldu. Annem ve babam 15 gün işkence gördüler annem babamın karşısında çırılçıplak sorulup Filistin askısı na takıldı saçlarından asıldı nedenini merak edenler ve belkide hak ettiklerini düşünenlere diyecek hiçbişeyim yok. Üstelik annesiz babasız kalmış 7 çocuk düşünün. Ben herseye rağmen barış diyorum. Tırnağı bile acıma mis insanlar burda nefret kusuyor.

Inan Türkiye cumhuriyetin den ve akp nin politikasında nefret etmem için okadar nedenim varki. Ama nefret etmiyorum çünkü bizi bu hale getirenler belli. Benim babam yumurtalıkları na elektrik verile verile çektiği işkence ve ızdıraplara dayanamayarak kanser oldu. Annem ve babam 15 gün işkence gördüler annem babamın karşısında çırılçıplak sorulup Filistin askısı na takıldı saçlarından asıldı nedenini merak edenler ve belkide hak ettiklerini düşünenlere diyecek hiçbişeyim yok. Üstelik annesiz babasız kalmış 7 çocuk düşünün. Ben herseye rağmen barış diyorum. Tırnağı bile acıma mis insanlar burda nefret kusuyor.
daha açık yazarmısın

Daha neyini yazayım arkadaşım bunlar yaşanmış gerçek şeyler 95 in tc sinin tozlu raflarındaki yerini alıyor merak etme. Inan çok üzülüyorum hemde çok.
haksızlığa uğrayan çok kişi oldu..diğer darbede gençleri astılar 17 yaşında biliyorsundur..inşallah bundan sonrası için iyi günler olur:KK61:

Bunları neden mi anlattım aile sırrı değil ve bizim yaşadığımız şeylerin aynısını binlerce insan yaşadı ve bunu herkes biliyor yahu telefonlarımız dinleniyor daha ne olsun. Eğer bir sakınca görse idim söylemez dim işkence yapanlar bulsun cezasını allahtan. Ve biz hala barış istiyoruz içimizi kin ile doldurmuyoruz

O dönemin korkusu bi başka idi tc nin özel hareket Timleri eve öyle bir girerler di ki ben korkudan çocuk halim ile altıma yaptığımı bilirim hemde kac kere. Şimdi öyle mi ayaklarına galoş giyerek evlere ziyaret yapıyorlar. Buda iyi birsey.

O dönemin korkusu bi başka idi tc nin özel hareket Timleri eve öyle bir girerler di ki ben korkudan çocuk halim ile altıma yaptığımı bilirim hemde kac kere. Şimdi öyle mi ayaklarına galoş giyerek evlere ziyaret yapıyorlar. Buda iyi birsey.
canım arkadaşım üzülme eşitlik öbür dünyada dünyada eşitlik yokki,bende iyi bir çocukluk yaşamadım,seni anlayabiliyorum

Neden hakaret olsun?Siz Tüm Kürtlerin sözcüsümusunuz? Nasil tüm kürtler adina hakaret sayiyorsunuz?

Evet sözcüsüyüm. Apo Pkknın başıdır Kürtlerin değil. Benim eşimde kürt asla bi pkk yandaşı değil... Hdp yi Destekleyenler Pkklılardır Kürtler değil...

Back
X