baraj şu an aşılıyor gibi kızlar,akp neden bu kadar üzülüyor anlam veremiyorum..çözüm özüm dedi rte çözer artıkBunu bende duydum. Bizim burada mardinli bir kız var bir çok akrabası dağa gitmiş. Barajı aşamazlarsa savaş çıkacakmış ne kadarı doğru bilmiyorum.
Allah o fırsatı vermez o canilere inşallah.
Çözüyolar mı bozuyorlar mı ne yapıyorlarsa onların bir türlü halledemedikleri sorunları yüzünden olan gencecik askerlerimize oluyorbaraj şu an aşılıyor gibi kızlar,akp neden bu kadar üzülüyor anlam veremiyorum..çözüm özüm dedi rte çözer artık
ya 3 çocuk yapın diyor işte asker lazım silah önüne,çöpleri temizlemeye çöpçü lazım..Çözüyolar mı bozuyorlar mı ne yapıyorlarsa onların bir türlü halledemedikleri sorunları yüzünden olan gencecik askerlerimize oluyor
Hepsi de kendi çıkarları peşinde. Ben oy kullanmak istemiyorum, kullanırsam da birine değil hepsinin üstüne basıcam mühürü alın size oy.ya 3 çocuk yapın diyor işte asker lazım silah önüne,çöpleri temizlemeye çöpçü lazım..
sen de haklısın,tek istediğim umarım bir gün torunlarımız o günleri yaşar,kürt,türk müslüman,alevi sunni diye ayrılmadığımz çıkarlar için bir ülkede yaşarlar..Hepsi de kendi çıkarları peşinde. Ben oy kullanmak istemiyorum, kullanırsam da birine değil hepsinin üstüne basıcam mühürü alın size oy
Temiz ve dürüstKimse merak etmesin baraj aşılacak ve inşallah Türkiye cumhuriyeti temiz ve dürüst insanlar görecek artık.
biraz sabırlı ol arkadaşım seninde dediğin gibi bekleyip görelim..Nerden belli acaba...
Barış, dürüstlük, temiz. Hdp'den bahsediyoruz değil mi?Bu ülke güzelliği görecek barışı görecek inşallah Allahın izni ile siz hiç sıkmayın canınızı.
canım hdp de varsın olsun,biraz önce konuştuk diğer konuda nice kürt kardeşler bizlerden milliyetçi..çözüm diyerek hdp yi bu güne taşıyan akp dir,varsın hdp de mecliste olsun,tek parti tek ses olmasın..demokrasi böyle olur zatenEvet temiz ve dürüst güzel kardeşim. Burdan klavye kahramanlığı yaparak birbirimizi kırarak hiç bişey çözülmüyor. (Sözüm size değil) en iyisi bekleyip görelim inşallah en iyi kim ise en şerefli kim ise o geçsin başa.
asla yok öyle birşey kobane olaylarında ben onlar kadar üzüldüm..iktidarın hatası millet yedi birbiriniHepimiz barış istemiyormuyuz hepimiz aynı topraklarda huzur içinde yaşayalım istemiyormuyuz söze gelince hepimiz böyle deriz. Ama burda bir Selahattin resmi görseniz veya haber hemen başlıyor kusmalar. Yahu açık açık söyleyin sevmiyoruz Kürtleri deyin de rahatlayın.
Bende kürdüm.Eğer gerçekten dediğiniz gibi temiz ve dürüst olduğuna inansaydım bende verirdim oyumu.Hepimiz barış istemiyormuyuz hepimiz aynı topraklarda huzur içinde yaşayalım istemiyormuyuz söze gelince hepimiz böyle deriz. Ama burda bir Selahattin resmi görseniz veya haber hemen başlıyor kusmalar. Yahu açık açık söyleyin sevmiyoruz Kürtleri deyin de rahatlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?