• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elie saab nasıl bir parfüm !!!!!!!

ben de merak ediyorum elie saab ı.yoğun çiçek kokusu diye yorumlar okuyorum ama deneme fırsatım olmadı hiç.normalde elie saab ın elbise tasarımlarına bayılırım uçuş uçuş,romantik.kokusunu da öyle die tahmin ediyorum.

ben de merak ediyorum elie saab ı.yoğun çiçek kokusu diye yorumlar okuyorum ama deneme fırsatım olmadı hiç.normalde elie saab ın elbise tasarımlarına bayılırım uçuş uçuş,romantik.kokusunu da öyle die tahmin ediyorum.

Hiç kullanan yok sanırım bende çok merak ediyorum. Şekerli çiçekli bi kokuymuş. Sen neler kullanıyorsun beğeniyorsun peki tatlım ?

ben bu ara paris hilton tease e taktım kafayı.yeni aldım.kış boyu kullanırım die düşünüyorum.çiçekli meyveli bi koku.en iyi tarafı kalıcı olması.

nasıl olacak adı üstünde arabıstanda üretılen bır koku.Baş ağrıtan mıde bulandıran berbat bırşey.:50:

hadi ya ağır olacağını hiç düşünmemiştim.kaldıkça güzelleşen kokulardandır belki.ama dediğin gibi ağırsa katlananamam ben başımı ağrıtır

Elie saab le parfum olanını pek beğenmedim. Yaşlı kadın kokusunu çağrıştırdı bana.
Intense olanını merak ediyorum en yakın zamanda deneyeceğim.

2 yıl Sephorada parfüm uzmanı olarak çalıştım.Elie Saab gelin kokusu olarak da biliniyor.Elie Saab zaten çok ünlü bir gelinlik tasarımcısı.

en başta bir tane kokusu vardı Le Parfum.Daha sonra 2 tane daha çıkardılar.Bütün kokuların fiyatları diğer markalara göre biraz fazladır.

Gerçekten kalıcıdır kokuları.Çok insanı baymayan çok da hafif olmayan bir koku.3 çeşidi aklınızı karıştırmasın.2. çıkan Le parfüm intense ilk çıkan kokunun daha yoğunu sadece.Son çıkan Couture da Eau de Toilette ama o bile çok kalıcı.Couture diğerlerine oranla daha çiçeksi ve fresh.D&G The One'ın kokusuna çok benziyor.

Kısacası Elie Saabın her kokusu imza olabilecek türden.Ve erkeklerin çok hoşuna gittiğini de ekliyim.

Yaşlı kadın kokusu diye birsey yoktur..parfümü tasımasını bileceksın..tenıne uymayanı sıkarsan yaslı ve çirkin duruma düşersin..elie saab harıkadır..bal gıbı kokar..gül yasemın bal harmanından olusur...

ayrıca dunyada en guzel parfümleri fransızlar ve araplar üretıyor..;)

Back