Gelinlik Modelleri Elie Saab for Pronovias 2013

mylittlesunshine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
4.801
1.558
448
yine dayanamayıp bir gelinlik konusu daha açıyorum

elie saab pronovias işbirliğini bilmeyen yoktur, 2013 pronoviaslar görücüye çıkmıştı sıra elie saab for pronovias'larda

simone

denisse

birgit

dione

folie

galant

lorraine (çok beğendim çok beğendim çok beğendim &#9829

louisse

lyon

magots

monceau

monet

görüldüğü üzere yine üç boyutlu aksesuarlarla süslenmiş gelinlikler var ve bilmem farkettiniz mi hiç birinin etek kısmı kabarık değil.

herkesin gönlündeki gelinliğe kavuşması dileğiyle

Son düzenleme:
Straplesin pabucu ancak bu kadar dama atılabilirdi

Etekler kabarık değil evet çünkü batılıların böyle bir takıntısı yok, zaten tarlatan da giyinmiyorlar.

Hoş bir seri, yine çiçekler ağırlıkta...

Cok hos gelinlikler, elie saab isi. Yanliz bu gelinlikler bayagi tuzlu. En basit model gelinlik fiyatlari 5000 dolardan basliyor. ((

daha büyük fotoğrafları düşer heralde yakında ordan bakarsın artık :)) ama göz almıyor belli bile değil hatta beni rahatsız etmedi hiç. sıvama gri taşlarla kıyaslamak ayıp olur

Ay bu kadın gelinlik tasarlamasın ya valla bak, otursun evinde başka bişey yapsın.Rezalet ya gelinlik mi bunlar

Yalnız ben Pronovias'ın normal serisindeki şu gelinliğini hepsinden çok beğendim...

kesinlikle o tarz modeller arasında en güzeli bu minenes herkesin zevki bir olmuyor işte bende şahsen bu model hariç diğerlerini beğenmedim açıkçası özümüzü yansıtan gelinlikler tercihimdir her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…