Saç Uzatma Yöntemleri elidor sağlıklı uzayan saçlar

bende inamıyorum tamamiyle kozmetik ürünler...saçı yıpratmaktan başka bişi değil.bioblas ta mesela saç dökülmelerine karşı sözde ben kullandım 2 katı daha fazla döktü.ne varsa bitkisel kürlerde var.mesela bugün bi konu açtım saçlarımı uzatıyorum sende dene bence böyle şeylerden medet umma canım:KK43:

Şampuanını kullanmadım ama saç kremini kullanıyorum, uzatma konusunda bir etkisi olmadı. Sadece kokusu güzel ve saçların kolay taranmasını sağlıyor, klasik saç kremi yani öyle değişik bir etki sağlamadı :)

Ben kullandım canım yarıya geldi 2 aydır hiç faydasını görmedim. içine çam terebentin koydum saçlarımı uzatmaya çalışıyorum.

Ben 1 aydır kullanıyodum ama etki etmiş olabilir ben 3 şampuan kullanıyodum 1i bitkisel :)
Sonra 3ünüde bıraktım mecitefendi sarımsaklı şampuana başladım 3 gündür :)

Ben kullanıyorum 3 ay oldu 4. şişeyi aldım perçemlerim var benim kulak hizasındaydı epey süredir çokta rahatsız ediyodu sürekli gözüme giriyodu sinir oluyodum şimdi çenemin altına geliyor şampuanla daha çabuk uzadı benim fikrimce normalde benim saçım zaten hızlı uzar ayda 1.50 cm falan ama bu ürünle biraz daha fazla uzadı ben etkisini görüyorum açıkcası kişiden kişiye fark ediyor demek ki herkesin saç yapısı aynı değil ;)

bende kullanıyorum saçı çok yumuşatıyor ve tararken su gbi akıp gidiyor.. uzzatma konusuna gelince pek dikkat etmedim ama 2 haftada bir dip boyası ypmk zorunda kalıyrm şu bikaç aydr hzlı uzuyr şampuandan mıdır yoksa baska bseydn midr bilemicem

Back
X