beni saclarım cok gürdü lastik tokayı 2 den fazla dolayamazdım sacıma ama bu aralar baya döküldü tooka 4 kere bile dönüyo elidor kullanıyorum sampuan durulanan durulanmayan sac kremlerini de .acaba diyorum elidor mu döktü benim sacımı?? ayrıca icinde balmumu olan kremden kullanıyorum .onu kullandıktan sonra saclarımın güzelim kıvırcıkları gitti sacmasapan bi dalga oldular .ense tarafımdakiler düz zaten sacım cok acayib oldu yarısı düz yarısı dalgalı bunu da balmumuna baglıyorum
neyse elidor kullanıp böyle sorunlar yasayanlar oldumu?? bugün gidip head&shoulders aldım ins düzelir.... senağlama senağlama
bide ben saclarımı 3 kez sampuanlıyorum daha az olunca saclarım temizlenmems hissine kapılıyorum .acaba sacımın kurulugunun nedeni bu olabilir mi? 2 krem kullanıyorum ama hala saclarım kuru ve sert .
belki de sacım kremden dökülüyodur?? :uhm: ama kremlerimi bırakamam :1no2:
daha once yoktu boyle bisey ama o da mantıklı tabii olctururum degerlerimi
.peki bırakınca duzeldimi? ben head&shoulders aldm .eger boyle devam ederse kel kalcam .bugün yıkadım sacımı h&s ile zaten kremli sampuan oldugu icin kremleri de surmedim ordum sacımı ıslakken bakalım nolcak ...
ben 6 yıldır elidor kullanıyorum
Bi ara kızdım bıraktım hatta burda şampuan tavsiyesi için konu açtım..
Kızmammın sebebi elidorun şampuanları 2si bir arada idi..
Değiştirmişler ben ayrıca krem kullanmak istemiyordum sadece şampuanda kuru yapıyor..
Başka bi şampuan aldım..
Sanki elidor bu kadar sene sonra sen beni nasıl bırakırsın der gibi diğer şapmuan saçımı sakız yapışmışda topak topak parça parça saçla kesip alırsın ya öyle döktü taranmadı açamadım saçımı
hemen elidora döndüm tekrar değşştirmeyide düşünmüyorum..
Günde 50 tel saç dökülmesi normal diyor doktorlar benim mevsim değişikliklerinde bolca dökülür sonra durur..
Yani şampuana bağlamayın derim ben..
Elidorun altın sarısı olan (koparak dökülmelere karşı şampuan+ kremi) suanda bunla devam ediyorum ..
saçlarımda yumuşacık kepek fln vs hiç bişe yok hiçde olmadı..
bnde elidor kulanıyorum. dove, head shoulders, ipek vs nerdeyse hepsini kullandım şampuanların ama elidoru çok beğendim dalgalı saçlar için olanı hem yumuşaşık oluyo hemde saçlarım posurmuyo bide saç kremini kullanıyorum grisini dalgalı saçlar için olanı o da gayet güzel ben beğendim.Ama sizin saç tipinize ya da cildinize uymayabilir
head&shoulders ı kullandm ama saclarım cok sert oldu .krem kullanmadgım icin olabilir .eger bundan da memnun kalmazsam panteni kullancm .... elidor kuru saclara iyi geliyor sanırım .
ya arkadaşlar şimdiki şampuanlar beş para etmez bende memnun değilim organıcum pantene kullandım işe yaramadı şimdi blendax kullanıyorum oda iyi değil ne kullancam ben ya..döküyor şampuanlar ya...
evet ya en iyisi eski yöntemler heralde
bitkisel sampuanlar da hiç iyi gelmiyo semsert oluyo saclarım .head&s'ı kullandm kremsiz cok sert oldular sonra durulanan (elidorun) kremle yıkadım su an iyiler yumusak gibi ama ben ömür boyu krem mi kullancam ya
Demin elseve nin 5 yenileyici reklamını gördüm yaa o kadar güzel abartılı anlatıyolar ki sanki saçımıZI 1 defa yıkıcaz saçımıza nur yağacak..
Elidor a devam
3 gün oldu saçımı yıkayalı bıoblas denememden sonra eski canım elidoruma döndüm
3 günden beri saçım yumuşacık kremiyle şampunına devam
Daha değişmicem boyaydı değişik şampuanlardı yok kremlerdi yok düzleştiricilerdi yıprattık saçımızın psikolojisi bozuldu valla
hayatın draması varsaa bizim saçların Elidoru ve kremi var...kaydirigubbakcemile3
2 si 1 aradalar iyi değil.
sadece şampuan kullanmanızı (temel bakım yani) üstüne Gliss in sıvı saç spreyini saç boyuna sıkıp öyle taramanızı tavsiye ederim.
ben saçımı zeytinyağlı sabunla yıkıyorum. (Adaçayı özlü, yağlanmadan kurtuldum!)