A artstyle Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2007 30 1 86 40 İstanbul 21 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi artstyle #1 arkadaşlar ben önceleri pantenenin düzleştirici etki şampuanını kullanıyordum fakat sanırım o üretimden kalkmış. o yüzden elidorun düzleştirici şampuanını aldım. kutusu gri olan. kullanan ve memnun kalan varmı ona göre saç kremini alcağaım . şimdi loreal elseve in pembe olanı kullanıyorum kokusu çok güzel. eğer elidor iyi ise elidorun kine geçicem. fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim
arkadaşlar ben önceleri pantenenin düzleştirici etki şampuanını kullanıyordum fakat sanırım o üretimden kalkmış. o yüzden elidorun düzleştirici şampuanını aldım. kutusu gri olan. kullanan ve memnun kalan varmı ona göre saç kremini alcağaım . şimdi loreal elseve in pembe olanı kullanıyorum kokusu çok güzel. eğer elidor iyi ise elidorun kine geçicem. fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim
melsi_3 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2008 55 0 86 Sakarya 6 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi artstyle #2 ben kullananıorum ve memnunum canım
F forga Ziyaretçi 6 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi artstyle #3 bende hiç bir işe yaramadı, çok hacimli kabarık saçlarım var, biraz olsun yatışmadı bile
C Crazy_girL_55 Ziyaretçi 26 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi artstyle #4 bende yaradı valla cok iyi bir urun saclarım biraz daha düzleşti şiddetle tavsiye ediyorumm.. hihoyyyt
bende yaradı valla cok iyi bir urun saclarım biraz daha düzleşti şiddetle tavsiye ediyorumm.. hihoyyyt
S suskunseker Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2009 561 2 96 33 İstanbul 28 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi artstyle #5 canım loreal nasılbırı onu tavsıye etmıstı fonden once sursem bır yararı olurmu