Saç Şekillendiriciler Elidor 7/24 kadar etkili doğal bir saç kremi öneriniz var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ateş böcüğü
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ateş böcüğü

Ziyaretçi
kızlar saç şekillendrme ürünlerini diplere değdirmein die bas bas baırıoruz sitede ama benm saçlarım çok kısa we çok katlı doal olarak benim hiçbi ürünü sadece saç uçlarıma uygulayabilmek gibi bi şansım yok bu yüzden saç kremi oalrak da dfn garrlı saç bakım maskesi kullanıorum içinde silikon falan yok die..ama saçlarım o kadar dalgalı ki krem7/24 olmadan öle bi kabarıo berbat oluo e o krem 7/24te saç diplerime değip awuç awuç döküo saçlarımı sizce aynı işlevi görücek saçı ağrlaştrmadan yağlandırmadan kabarıklığını alıp yumuşatıcak bi öneriniz war mı:teytey:a.s.:1rolleyes: şimdiden teşekkrler

canım önerecek bir şeyim yok ama saçımda 7/24 denen şey varken çok rahatsız olmuştum,bir daha da almamıştım...acaba yağsız briyantinler işine yarar mı?

saç köpüğüyle dalgalarını belirginleştir. lüle lüle olsun.. bence öylesi daha güzel..

ateş böcüğü ben de dfn garlı saç maskesini kullanıyorum o daha çok saç derisine iyi geliyor ve tabi ki yunuşak yapıyor ama kabarmanın önüne ancak şekillendiriciler geçiyor saç köpüğü al ben de öyle kullanıyorum ama o da saçta 1 gün bile kalınca döküyor saçımı hele 2.gün yıkayınca normalde onlar fırçalanınca çıkıyormuş yani saçta böyle şeyleri çok bırakmamak gerek 7 24 ler de fazla silikonlu olduğu için döküyorlar ben wella nın wellaflex ini kullnıyorum saç köpüğü olarak sanırım silikon yok:)
bir de dfn garlı maske saçında başka bir etki yaptı mı ?mesela daha az dökülme daha çok dökülme gibi? ben biraz fazla kullanıyorum sanırım acaba döküyor mu diye düşündüm de

canım ben de çok kullanıorum onu çünkü saçlarım çok kuru hatta saçlarımı ki günde bir yıkıorum şampuanlamadıım günlerde duş alırken saçlarımı ıslatıp dfn saç maskesi sürüp 4-5 dakika bekleip duruluorum yani bende çok kullanıorum anlıycaın hihoyyyt ama diplerine değdirmiorum ben normal saç kremi gibi kullanıorum ama dediim gibi elbette diplerine değio durularken bende döküülme konusunda ewet saçıma sürdüümde bi miktar saç gelio elime ama anormal bi miktar diil öle 10-15 tel kadar bişi ama onu kullanmazsam zaten şampuanımda silikonsuz saçlarım tam çalı süpürgesine döner:1rolleyes:

canım saç köpükleri beni çok rahatsz edio böle yapış yapış yapıolar sanki ben böle yumuşaçık bukleler istiorum

Ben Bioblas'ın şekillendirici ve koruyucu kremini kullanmaya başladım.Gerçekten süper bir ürün.hem saçları onarıyor hemde şekil veriyor.Aynı zamanda saçları sertleştirmiyor yumuşacık ve doğal duruyor.
Ayrıca içinde dimetchine gibi saçları ağırlaştıran maddelerde yok.Şampuanıından memnun kalmamıştım ama şekillendiricisini sevdim.
Saçlarının doğal ve yumuşak kalmasını isteyen herkese tavsiye ederim.

bende bioblası kullanıyorum çünkü diğerlerini saç diplerine değdirmemek imkansız. ama bioblası dipten ucu sürün yazıyor arkasında yani saç köklerinede zararlı değilmiş. hemde besliyor. şampuanı falanda iyi gelmişti ama içinde silikon varmış diye bıraktım. ama şekillendirici kreminde yok allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…