eli sıkı olan çeyiz ürünleri yaptırcağım birilerini arıyorum.. uygun fiyta

tubabu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
77
0
arkadaşlar.. çeyizimde 400 yakın yazma ve diğer çeyiz ürünlerimi yaptırmayı düşünüyorm.. yalnız bu konuıda çok titiz bir insanım.. kendine gerçekten güvenen birine yaptırmak istiyorum.. ben yaparım dien kişilere önce sadece bir yazma yada verceğim bir iğne oyası modelini yaptırıp yapımına bakcam.. yapmak isteyen kişiler daha önce yaptığı resimleri bırakırsa yaptıklarını görebilirim.. elazğdanda yaptırcağım kişiler olcak. AMA önce bu siteye bakmadan olmaz dedfim benim verceğpim modeller ve renklerine kadar ben ayarlıcam sadece yapımı olcak yazmnası ipide bana ait. dedim ya bu konularda mükemmelliyetçiyyim.

Son düzenleme:
merhabalar.. öncelikle kolay gelsin ve mutluluklar.. benim annem çok uzun yıllardır her çeşit danteli yapıyor. artık yaşı ilerlediğinden dolayı çok fazla uğraşmıyor ama mükemmelliyetçi olduğunuzu yazmışsınız ve annem de gerçekten çok emek vererek çok güzel işler ortaya çıkarıyor..daha önce yaptığı işlerin fotoğrafını yollayabilirim size mail adresinizi yollarsanız..

canım benim msn adresim ....................... annenin yaptıklarını görmek isterim...

[COLOR="#FF0000"][SIZE=3][B]***Bu mesaj iletişim bilgileri verildiği için kısmen silinmiştir***[/B][/SIZE][/COLOR]

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba ben iğne oyası yapıyorum.beğeneceğinizden eminim.isterseniz görüşebiliriz.

merhaba benim annemde çok güzel çeyiz ürünleri yapıyor .Yazma dışında çeyizlik pike ve nevresim takımları da dikiyor ilgilenirseniz görüşelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…