• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elfidam anne olmuş..

*mavili*

...:::Ruzişim:::...
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2007
3.597
10
316
40
Ankara
kızlarrrrrr yeni annemiz elfidammm
27 eylül de sezeyanla 2800 gr. tatlı mı tatlı bir kız çocuğu dünyaya getirmiş..ismi de EYLÜL olmuş...
hastaneye kontrole gitmiş.bebeğin suyu kalmamış.4 gün hastanede yatmış.5. gün sezeryanla almışlar bebişini....çok mutluymuş hepinize selamı var....kızının resmide var....yükleyeceğim....
elfidam canım arkadaşım allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.rabbim onun kokusundan ayırmasın sizi......eylül kızımız benim ruzemin en yakın arkadaşı olacak...komşumuz nede olsa....:sm_cool:

işte bu da minik eylüllll

allah anneye ve bebeğe hayırlı ömürler versin...
Sağlıklarrr diliyorummmm ikisine de
Maşallahhhh
a.s.:nazar::emir_bebek::nazar:

Maşallah Tatli Eylül'e.allah Anali Babali Büyütsün.sağlikla Büyüsün Inşallah.anne Ve Babayida çok Tebrik Ediyorum şimdi Mis Gibi Kokar.darisi Sağlikla Hayirlisiyla Başimiza Inşallah.

allah analı babalı büyütsün elifcim gördüğünde selam söyle emii mis kokuluyuda öp yerime:teytey::nazar:

allah analı babalı büyütsün maşallah ne tatlı yaaa, bizim yerimize de öpün prensesii

kızlar merhabalar...elifcim çok teşekür ederim canım..

aslında hayalimde daha değişik bir doğum hikayesi vardı..ama kızım acele etti..24 eylül sabahı uyandığımda kızımın hareketlerini hissedemedim..gecede beni hiç rahatsız etmemişti.1 saat uğraştıktan sonra 1-2 hareket yapmıştı..o endişe ile hastaneye gittik..zaten kontrol için gitmemiz gerekiyordu..bu arada kızım hareket etmişti.nst mizde herşey normaldi.ultrasonda doktor nerdeyse hiç suyunun kalmadiğını söyleyince o an aklım başımdan gitti.10 gün önce herşey normaldi..acil yatış almamı söyledi..YRG bölümüne(yüksek riskli gebelik demek oluyormuş)..tabi bu arada ben ağlama nöbetine tutulmuşum.4 gün yatım hastanede.günde 5-6 kez nst çekiliyordum..tahliller yapılıyordu..çok şükür herşey yolundaydı..yinede korku ve endişe hep vardı.." ya kızıma bişi olursa" çok dualar ettim..geceleri uyku kalmadı gözümde..ne zormuş allahım..doktorumuz 38 + 0 dolduğu için daha fazla beklemeye gerek olmadığını söyleyerek beni 5 dakika içinde ameliyathaneye çağırdı..
eşimi bile arama imkanım olmadı...el ve ayaklarım buz gibi oldu o anda..kızıma kavuşacaktım..herşey rüya gibiydi..

sezeryan düşündüğüm gibi çok ağrılı olmadı..sakın korkmayın..ben ilk gün ayaktaydım..kızıma hep kendim baktım. ağrınız oluyor ama inanın dayanılmayacak gibi değil..bebeğinizle ilgilenmeniz için ağrınız kontrol altına alınıyor..sonda takılırken,ilk idrara çıkmada,ilk yürüyüşlerde,oturup kalkmalarda biraz ağrı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil..memnun kaldığımı söylemek isterim. gözümü açtığımda "kızım iyiymi "diye sormuşum..evet iyiydi ve önemli olanda buydu..

allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu nasipetsin...hamişlerimizi sağ salim,bebekleriyle tamamına erdirsin..kızım şimdi 10 günlük oldu..o kadar büyük bir mutlulukki tarif etmek zor..

allah analı babalı büyütsün canım.darısı bizim başımıza inşallah ama daha çoook var..

ay canım benim gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün..hangi hastanede yaptın doğumunu?

Back