• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elevit kullandınız mı?

butterlove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
522
145
323
ıkı doktora gıttım ıkısıde kullanmalısın dıyooo....ama herkez kullamıyormuş sanırım...eğerki kullanıyorsanız kılo almanıza sebeb oldumu?

Benim kuzenim kullandı. Bir sorun yaşamadı. Kilosu da normaldi. Doktorunuz verdiyse kesinlikle kullanın. Hayırlı doğumlar dilerim :)

Bende ilk aydan itibaren kullanmaya başladım cnm şu ana kadar 1800 gr aldim
elevitin artı kan ilaçi ve demir ilacıda kullanıyormusuuz..sağlık ocagındakı ebe ısrarla kullanmamı soyledı...bız bu aylardan sonra elevıtı bıraktırıyoruz felan dedı...2 hafta sora randevum var dotora gıdınce soracağim. bırde aşi olmak gerekıyormuş 19-20 haftalarda..herkez yaptırıyor mu acaaba...cunku doktorum hiç bahsetmedı

elevitin artı kan ilaçi ve demir ilacıda kullanıyormusuuz..sağlık ocagındakı ebe ısrarla kullanmamı soyledı...bız bu aylardan sonra elevıtı bıraktırıyoruz felan dedı...2 hafta sora randevum var dotora gıdınce soracağim. bırde aşi olmak gerekıyormuş 19-20 haftalarda..herkez yaptırıyor mu acaaba...cunku doktorum hiç bahsetmedı
Demir hapını kan hapını bütün hamileliğinizde kullanmanız gerekiyor. Bahsi geçen aşı tetanoz aşısı. Genellikle 2 defa uygulanıyor. Kan yoluyla aşı içindeki maddeler bebeğe de geçiyor ve doğumda göbek bağı kesilirken kullanılan makastan dolayı bebekte bir sorun olmasını engelliyor. :)

çok ıyı gıdıyorsun :) bende 54 ıle hamıle kaldım ama 59 oldum...ilk aylar kan değerlerımde düşüktu sureklı yedım yattım nerdeyse....
Cnm zaten fazla kilo almaya meyilli bir vücudum yok 26 yaşındayım yillardir tartida 54 ten başka bir rakam görmedim :) galiba hamilelikte de çok almayacam çünkü ben çok az kilo aldim ama dr bebeğin gelişimi çok güzel diyor hatta bir hafta önden gidiyor kuzum maşallah :)

decavit kullanıyorum dogurana kadar kullancakmışım

Bende kullanmıştım ... Bebeğin ve senin içşn gerekli kullanmalısın .. Bana olumsuz bşr etkisş olmamıştı .

ben hamile degilim fakat internetten arastirtdigim kadari ile elevit ilaci domuz katkili bir ilac internette bunun ile ilgili haberler var ama yinede herkesin kendi tercihi elevit bayer firmasinin. baska firmalarin ayni islevi goren ayni faydasini veren ilaclar vardir sanirim. lutfen yanlis anlamayin ben sadece bilgilendirmek istedim yoksa herkes istedigi ilaci icsin :)

4bucuk aylik kızım var. Doktor her ay verdi ama Ben hamileligimde kullanmamıstım.. :KK23:
İlaç kullanmayı sevmeyen biri olarak sadece son bir kaç ay kan ilacını içtim.

Toplamda 14 kilo aldim. Bebegim de 3.700 dogdu..
Suanda 10 kilo gitti, 4 kilom kaldi..

Bebek bekleyenlere Rabbim hayirli doğumlar nasip etsin.. Saglikli sihhatli yavruları kucaklariniza alip mis kokularini icinize cekin insaallah.. ;)

cınsıe
Cnm zaten fazla kilo almaya meyilli bir vücudum yok 26 yaşındayım yillardir tartida 54 ten başka bir rakam görmedim :) galiba hamilelikte de çok almayacam çünkü ben çok az kilo aldim ama dr bebeğin gelişimi çok güzel diyor hatta bir hafta önden gidiyor kuzum maşallah :)
cinsiyetini öğrendiniz mı.Allah sağlıklı bır şekılde kucağina almayı nasip etsin canım

duymamiştım domuz katkılı olduğunu....sanırım kımsnının bu konu hakkında bılgısı yok....

ben decavit kullanmıştım birde kan ilacı toplamda 9 kilo aldım

Back