haberi duyunca şok oldum ben debenim şuan 7+4. Sadece folic plus kullanıyorum decavit kullanmam gerekir mi acaba doktorum bişey demedi
teşekkür ederim cevap için. Doğum yaklaşmış ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin, biz de görürüz inş. o günleridecaviti 3.ayda veriyorlar ilk bende folik asit kullandım ismini hatırlamıorum sonra multivitamin veriliyor
çok üzüldüm geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın.evet canım 8 haftalık gebeliğimde kulladım bilmiyordum düşük yaptım 9.haftada sonradan öğrendim
teşekkür ederim cevap için. Doğum yaklaşmış ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin, biz de görürüz inş. o günleri
çok üzüldüm geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın.
yasadım canım ondan sonra bi düşük daha yaptım bekliyorum 6 aydır müjdeli haberi Allah herkese yardım etsin
Konuyu ilk hamileliğimde ben açmışım. Benim doktorum da folik asiti bırakabilirsin multivitamin yazdım dedi eczanede baktım elevit yazmış almadım. 12.haftaya kadar folik asiti kullanıcam kutu da tam denk geliyor zaten. Ben içeriğine güvenmiyorum canım bi de dediğin gibi sindirim sistemini altüst ediyor o tarz vitaminlerdoktorum cumartesi gunu folik asiti biraktirip elevit multivitamin verdi ancak kullanmaya basladigimdan beri ishal ve siyah diski sorunu yasiyorum. bulantilarimi artirdi ve asiri bi halsizlik var uzerimde. bir de bu yaziyi gorunce iyice panikledim. bu haber dogru mu? elevit kullanan var mi suan?