Elevit Kullananlar İçeriğinde Domuz Katkısı Varmış Bunu Duydunuz Mu??

ES-ER

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
1.390
1.997
Arkadaşlar ben folic plus kullanıyorum. Folic plus, elevit yoksa folbiol mu daha iyidir diye araştırma yaparken şöyle bi haberle karşılaştım;
".....Hamile bayanlara doktorlar tarafından yazılan ‘Elevit’ adındaki ilacın içerisinde domuz katkısı bulunması dünyaya gelmemiş bebelerin henüz daha anne karnında zehirlendiğini gözler önüne serdi. Bakanlığın adeta önayak olduğu bu süreç, domuzu hayatımızın bir parçası haline getirdi. Bakanlık tarafından onaylanan domuz ürünleri yaygınlaşarak yediğimiz, içtiğimiz her şeye bulaştı. Domuz katkılı ilaçların gün yüzüne çıkmasıyla anne ve babaların kafalarında soru işaretleri oluştu. Uzmanlar bu duruma tepki gösterirken bazıları ise hastalarının doktorlar tarafından bilinçlendirilmesi gerektiğini söyledi."

Doktorum banada Elevit yazdı 2 kez kullandım sonra bir baktım ki internette aynı bu yazı var hemen kestim şuan vitamin almıorum günde 2 bardak süt yoğurt peynir felan tüketiyorum 8 temmuzda decavitime geri döncem çok sinir oldum oysa ki ilk başından beri decavit kullanıyordum doktoru değiştirince Elevit yazdı uyuz kadın..
Ama yazıklar olsun ki Bizi ve bebeğimizi Böyle şeylerle zehirlemeye çalışanlar allahımdan bulsunlar yapılacak bişi yok Rabbim bizleri ve Daha dünyaya Gelmemiş Minik meleklerimizi korusun

haberi duyunca şok oldum ben de benim şuan 7+4. Sadece folic plus kullanıyorum decavit kullanmam gerekir mi acaba doktorum bişey demedi

evet canım 8 haftalık gebeliğimde kulladım bilmiyordum düşük yaptım 9.haftada sonradan öğrendim

Canım folik asitte en iyisi folic plus tır... Şimdi adı değişti gerçi folik trio oldu... Ben de çok araştırmıştım...

haberi duyunca şok oldum ben de benim şuan 7+4. Sadece folic plus kullanıyorum decavit kullanmam gerekir mi acaba doktorum bişey demedi

decaviti 3.ayda veriyorlar ilk bende folik asit kullandım ismini hatırlamıorum sonra multivitamin veriliyor

evet bılıyorum bende aldım 3 gun ıctım kotu ruyalar sonucu netde bı arastırdım dogruymus
onun yerıne decavıt kullanıyorum

canım decavit de kulladındım ama en son doktorum imom diye bi ilaç önerdi onu kullanmıstım ben doktora danış bence bide muadil ilaç almayın kesinlikle doktor ne yazdıysa onu isteyin

decaviti 3.ayda veriyorlar ilk bende folik asit kullandım ismini hatırlamıorum sonra multivitamin veriliyor
teşekkür ederim cevap için. Doğum yaklaşmış ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin, biz de görürüz inş. o günleri
evet canım 8 haftalık gebeliğimde kulladım bilmiyordum düşük yaptım 9.haftada sonradan öğrendim
çok üzüldüm geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın.

yasadım canım ondan sonra bi düşük daha yaptım bekliyorum 6 aydır müjdeli haberi Allah herkese yardım etsin

Amin Canım Allah razı olsun inşallah Sağlıklı bir gebelik dönemi Geçirirsiniz :)

doktorum cumartesi gunu folik asiti biraktirip elevit multivitamin verdi ancak kullanmaya basladigimdan beri ishal ve siyah diski sorunu yasiyorum. bulantilarimi artirdi ve asiri bi halsizlik var uzerimde. bir de bu yaziyi gorunce iyice panikledim. bu haber dogru mu? elevit kullanan var mi suan?

Konuyu ilk hamileliğimde ben açmışım. Benim doktorum da folik asiti bırakabilirsin multivitamin yazdım dedi eczanede baktım elevit yazmış almadım. 12.haftaya kadar folik asiti kullanıcam kutu da tam denk geliyor zaten. Ben içeriğine güvenmiyorum canım bi de dediğin gibi sindirim sistemini altüst ediyor o tarz vitaminler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…