Eleştiri Yapacağım Sanat Haberi

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.670
Arkadaşlar çok büyük dert değil de panik yaptım.
Pazartesiye dek sunum ödevim var itiraz edebileceğim, eleştirebileceğim bir haber metni bulmam lazım :/
İnanın en iyileri kaptılar.Aklıma bir şey gelmiyor itiraz edilecek sanatsal haber.Bana bir el atsanız.

Cogu kisinin dali olmadigindan cok yabanci gelecektir. Bana oyle oldu. Tum sanatsal haberleri okuyup, takilabileceginiz bisey bulmaya calisin. Hic yoktan iyidir.

Aklima direk ülker'in bos cerceveyi gereksiz bi paraya satin almasi geldi. Bu sayilir mi?
nerede o merak ettim hemen yazcam google a
sayılır tabi güzel eleştirirsem ama ya gerçekten değen bir çerçeveyse bir görmem lazım

Orsay müzesinde, "Dünyanın Merkezi" tablosu önünde gerçekleştirilen aktivizmi araştır.
Sanat mıdır, değil midir tartışmasını geçer olay çıkar olay :)

Yani gorunce muhtemelen guluceksin. Birde kendileri icine gecip poz vermisler bedri baykam'la
ay gördüm hehehe
hayır çok bir anlamsal yönü olsa bile(ki gerçekten vardır araştırcam ) ama git başka bi boş çerçeve al koy eve
ona neden o kadar para veriyorsun

AKP belediyelerinin memesi olan, eteği açılmış dişi heykelleri toplatmasını kapmışlardır o yüzden bahsetmiyorum bile

Yoksa 2 ton kara mizah çıkardı o konudan...

Sanat eleştirisi yapma adına garip cümleler kelimeler var ya,
içedönümsel ,dışavurumsal,imgeleme falan,
Eleştirisini ya da açıklamasını yapmasa belki anlıcaz ne olduğunu ama ,metni ya da eleştiriyi okuyunca gülmekten esere konsantre olamıyorum.
Konunla ne alakası var yok,içimden geldi,özür dilerim.

boş çerçeveyi yapacağım gibi
bunun epey bir geçmişi de var gibi ,baktım da yabancılarda da daha önce boş çerçeve sunuşu yapılmış altı fikirsel açıdan dolu gibi yani süper :)

çok haklısın aslında o kelimelerin pek çoğu yabancı çevirisi diye öyle garip duruyor
bir de çoğu akımsal ya da fikirsel bir süreçten geliyor
ama bunu sırf hava olsun diye kullanıp anlamsız cümleler kuran o kadar çok insan var ki

Demek istediğim tam da buydu işte.
Bu bağlamda ben de kendimi yalıtlanma sürecine absorbe edecek gibi duruş sergiliyorum hayata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…