nerede o merak ettim hemen yazcam google aAklima direk ülker'in bos cerceveyi gereksiz bi paraya satin almasi geldi. Bu sayilir mi?
nerede o merak ettim hemen yazcam google a
sayılır tabi güzel eleştirirsem ama ya gerçekten değen bir çerçeveyse bir görmem lazım
ay gördüm heheheYani gorunce muhtemelen guluceksin. Birde kendileri icine gecip poz vermisler bedri baykam'la
araştıracağım onu da teşekkürler:)Orsay müzesinde, "Dünyanın Merkezi" tablosu önünde gerçekleştirilen aktivizmi araştır.
Sanat mıdır, değil midir tartışmasını geçer olay çıkar olay :)
onu yapan var evetAKP belediyelerinin memesi olan, eteği açılmış dişi heykelleri toplatmasını kapmışlardır o yüzden bahsetmiyorum bile
Yoksa 2 ton kara mizah çıkardı o konudan...
Sanat eleştirisi yapma adına garip cümleler kelimeler var ya,Arkadaşlar çok büyük dert değil de panik yaptım.
Pazartesiye dek sunum ödevim var itiraz edebileceğim, eleştirebileceğim bir haber metni bulmam lazım :/
İnanın en iyileri kaptılar.Aklıma bir şey gelmiyor itiraz edilecek sanatsal haber.Bana bir el atsanız.
çok haklısın aslında o kelimelerin pek çoğu yabancı çevirisi diye öyle garip duruyorSanat eleştirisi yapma adına garip cümleler kelimeler var ya,
içedönümsel ,dışavurumsal,imgeleme falan,
Eleştirisini ya da açıklamasını yapmasa belki anlıcaz ne olduğunu ama ,metni ya da eleştiriyi okuyunca gülmekten esere konsantre olamıyorum.
Konunla ne alakası var yok,içimden geldi,özür dilerim.
Demek istediğim tam da buydu işte.çok haklısın aslında o kelimelerin pek çoğu yabancı çevirisi diye öyle garip duruyor
bir de çoğu akımsal ya da fikirsel bir süreçten geliyor
ama bunu sırf hava olsun diye kullanıp anlamsız cümleler kuran o kadar çok insan var ki