• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elerim ellerim :(

zeyda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
41
0
36
Ankara
hanımlar onca krem kullandım fayda etmedi.sizlere danışayım dedim.daha önceleri yurtdışındaydım.ve ellerimi çok sık yıkama gibi bir huy başlamıştı.ellerimin üstü siyahlaştı.aile doktoruma başka bişey için gittiğimde doktorum o ellerinin hali ne diye sordu.çok sık yıkıyorum dedim.o kadar yıkanır mı,ellerin üstündeki koruyucu madde kaybolur gider dedi.bana bir krem yazdı.eczanede o kremi hazırlayıp verdiler.hazır bir krem değildi yani tüpte müpte falan değildi.o krem çok iyi geldi.şimdi Türkiye'deyim ve aynı dert yine başladı.bir sürü kremler vazelinler denedim faydası yok.kollarım bileklerim beyaz ellerimin üstü nerdeyse simsiyah.kollarımı ileri doğru uzattığımda eller sanki başkasının eli bana dikilmiş gibi duruyor :53: belli ki o koruyucu madde her neyse yine kayboldu gitti.onu geri getirmek için ne yapabilirim :43:

keşke içine neler konulduğunu öğrenseydiniz yada en azından reçeteyi saklasaydınız.
El kremi için Neutrogena yı öneririm,norveçli balıkçılar ağ yapmaktan elleri cok yıpranır ve kapkara olurmuş onlar için üretildiğini duymuştum.

Back